Tragedia din Ialomița. Lista celor 8 femei ucise de TIR + șoferul microbuzului. Au rămas orfani 15 copii

2
3198

Primăria din comuna Munteni Buzău, județul Ialomița, a întocmit un tabel cu victimele tragicului accident rutier de sâmbătă dimineața, dintre Slobozia și Urziceni. În urma celor 9 morți din comună au rămas 15 copii orfani.

Dintre cei 10 morți, 9 se aflau în microbuz, iar unul a fost șoferul TIR-ului, cel care a provocat tragedia, intrând pe contrasens.

Toți cei 9 morți din microbuz, ca și 7 pasageri grav răniți, sunt din comuna Munteni Buzău. Dintre cele 16 victime din comuna îndoliată, 15 sunt femei care făceau naveta la București, fiind angajate la un supermarket Mega Image. Lor li se adaugă șoferul microbuzului, Cosmin Ștefan.

Au rămas orfani 15 copii: 14 de mamă și unul de tată.

Lista victimelor din Munteni Buzău

Morți (8 femei + șoferul microbuzului)

 • Lucreția Dan (57 de ani)
 • Eugenia Drăgulin (51 de ani) – căsătorită, 2 copii
 • Viorica Moise (50 de ani) – văduvă, 2 copii
 • Frusina Mirică (44 de ani) – căsătorită, 2 copii
 • Cosmin Ștefan (43 de ani / șoferul) – căsătorit, 1 copil
 • Gabriela Botea (41 de ani) – concubinaj, 1 copil
 • Aurelia Chiriță (31 de ani) – căsătorită, 3 copii
 • Irina Matei (31 de ani) – căsătorită, 3 copii
 • Alexandra Maria Badea (22 de ani) – necăsătorită, 1 copil

Rănite (7 femei)

 • Cristina Agapie
 • Mariana Dorcă
 • Ileana Dumitru
 • Tănțica Geantă
 • Ileana Mizileanu
 • Maria Zamfir
 • Nadia Zamfir

Flori și lacrimi la intrarea în comună

Sătenii din Munteni Buzău au împodobit cu flori intrarea în localitate, așteaptând convoaiele funerare cu trupurile neînsuflețite ale celor 9 victime.

Prima victimă care a fost adusă: Viorica Moise, o femeie văduvă de 50 de ani, cu doi copii plecați la muncă în Anglia. Ea va fi înmormantată luni.

Celelalte 8 victime vor fi înmormântate marți, cand va fi organiza o slujbă comună de pomenire la biserica din Munteni Buzău, a anunțat primarul Florin Stan.

Oamenii depun flori și lumânări și la monumentul din centrul satului. Sătenii i-au spus reporterului G4Media.ro că victimele au fost nevoite să facă naveta zilnic câte 90 de kilometri până la București, cu noaptea în cap, ca să câstige o pâine pentru copii, din cauza faptului că în zonă nu sunt locuri de muncă.

Poliția caută cauzele groaznicului accident: șoferul a adormit la volan, i s-a făcut rău sau a fost carosabilul umed.

Flori la intrarea în comună. Foto: G4Media.ro

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Accident îngrozitor în Ialomița: 10 morți și 7 răniți, după ce un TIR a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz

* VIDEO. Greșeala fatală a celor doi alergători care au murit în maratonul din Piatra Craiului. Coarda pe care n-au văzut-o

* Polițistul-rușine e fiu de primar. Și-a arătat mușchii alături de interlopul Corduneanu, apoi s-a lăudat cu poza pe Facebook

VIDEO. „Nicolicea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța, Iordache vă râdeau în nas, astăzi stau ascunși în scorburi”

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

2 COMENTARII

 1. Iar cei care… NE CONDUC (Sic !), de TREI DECENII (!), POLITICIENII „postdecembristi” adica, nu au, NU-I ASAAA…, absolut nicio vina pentru NENOROCIREA (!!!) ca… NU avem drumuri-rutiere bune (nici in interiorul localitatilor, nici in afara lor !), nuuuuuuuuu… ?????!!!!!!!!!!

  • Inca o data:
   Dumnezeu sa-i odihneasca, pe cei decedati (condoleante familiilor si prietenilor !), pe cei raniti sa-i insanatoseasca repede si pe deplin, iar… pe vinovatii SI (!) de acest CARNAGIU rutier, adica pe POLITICIENII din cauza carora NU avem sosele MODERNE (asadar: SIGURE !), SA-I… BATA, asa cum stie El mai bine !!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.