Clotilde Armand a câștigat alegerile interne în USR cu 62% și e candidatul partidului la Primăria Sectorului 1. E mama a 6 copii

3
6314
Clotilde Armand

Alegerile interne pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Cectorului 1 (cea mai bogată din Capitală) au fost câștigate clar de Clotilde Armand, fost consilier la această primărie și actual europarlamentar.

Românca de origine franceză a obținut 132 de voturi, iar principalul ei adversar, deputatul Cristian Seidler, de două ori mai puțin: 66.

În alegerile interne au fost 213 voturi valabil exprimate, dintre care 61,97% i-au revenit lui Clotilde Armand.

Clasamentul final al competiției interne (obținut de G4Media.ro):

 1. Clotilde Armand ….. 132
 2. Cristian Seidler …….. 66
 3. Mihai Bența …………… 7
 4. Ilinca Macarie ………… 5
 5. Florin Cobzac …………. 3

Clotilde Armand este mare favorită să devină candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Acesta va fi desemnat dintre candidatul USR și cel al PLUS.

Dacă va deveni primar al Sectorului 1, Clotilde Armand va renunța la mandatul de europarlamentar, obținut la alegerile din 26 mai 2019. În acest caz, la Bruxelles ar merge Vlad Gheorghe, tânărul avocat bătut sălbatic de un jandarm pe 10 august 2018 în Piața Victoriei.

Clotilde Armand a candidat și în 2016 la Primăria Sectorului 1, pierzând la o diferență foarte mică în fața lui Daniel Tudorache (PSD).

Clotilde Armand are 46 de ani și 6 copii (între 9 și 19 ani), toți născuți pe cale naturală, fără cezariană. Este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Tragedia din Ialomița. Lista celor 8 femei ucise de TIR + șoferul microbuzului. Au rămas orfani 15 copii

VIDEO. Greșeala fatală a celor doi alergători care au murit în maratonul din Piatra Craiului. Coarda pe care n-au văzut-o

VIDEO. „Nicolicea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța, Iordache vă râdeau în nas, astăzi stau ascunși în scorburi”

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

3 COMENTARII

 1. De fapt…, Clotilde Armand A CASTIGAT… SI ALEGERILE LOCALE PENTRU PRIMARIA SECTORULUI UNU din 5 iunie 2016, dar a fost… FURATA GROSOLAN LA NUMARAREA VOTURILOR !

  Cu acea ocazie s-a produs, ne amintim…, INCA (!) una dintre PORCARIILE (!) comise, de-a lungul celor treizeci de ani „postdecembristi”, de catre P.N.L. (o MAGARIE care este pe linia… TRADARILOR – !!! – la adresa DREPTEI din perioada Radu Câmpeanu, urmate de MIZERIA „CONTRA-NATURI” numita… U.S.L. !): „liberalii” au votat, in forul LEGAL care se ocupa de contestatia depusa de useristi, IMPOTRIVA (!)… RENUMARARII voturilor, deee… OFTICA (!) ca ei, penelistii, NU au reusit sa obtina niciun post de primar in Bucuresti (la Primaria-Generala sau la sectoare) si ca, iata…, NOU-INFIINTATA (!) U.S.R. castiga o astfel de functie (de primar) siii… NU CHIAR „ORIUNDE”, ci tocmai laaa… IMPORTANTUL Sector 1 al Capitalei !!!

  • Cat despre CLOTILDE ARMAND…, SI (!!!) EA a fost, ca oricare alt lider userist (vedem, in ultimul timp, ceee… MACEL MEDIATIC – ! – este in curs limpotriva lui… DAN BARNA, candidatul Aliantei 2020 U.S.R.-PLUS la Presedintia României !), inca de la aparitia sa in prim-planul „vietii-PUBLICE/POLITICE”, tinta unor… MIZERABILE campanii de DEFAIMARE, plina de MINCIUNI-ORDINARE, acuzatiile principale fiind pe linia „demascarii” (Sic !) sale ca fiind (INCA !) o… „sorosista”, o „straina-care-ne-vrea-raul”, „occidentala-putreda”, „ultra-liberala”, „neo-marxista”, „libertinianista”, promotoare a anarhismului-stangist si a dezmatului-sexual (bineinteles: adepta si practicanta a existentei tip… „L.G.B.T.” S.A.M.D.!!!!!

   De fapt, aceasta frantuzoaica, stabilita in România si… INDRAGOSTITA (EFECTIV !) de Tara noastra, este UN OM (CU ADEVARAT !) EXCEPTIONAL, care este… EXAAAAACT OPUSUL (!) A CEEA CE AU DESCRIS, in mod MINCINOS-MANIPULATOR, cu ISTERIE si MÂNIE-NAȚIONALIST-PĂȘUNISTĂ, toti DENIGRATORII SAI (P.S.D.-istii, PUTINISTII, „Latrinele” etc), a fost, dupa propriile marturisiri PUBLICE, MEREU… DE DREAPTA (la ea, in Franta, era in aripa… „CATOLICĂ” – !!! – a DREPTEI-DEMOCRATE !), este o… FAMILISTA CONVINSA (cuuu… SASE – 6 ! – COPII !) s.a.m.d.

   • Oricum…, faptul ca ea va candida pentru Primaria IMPORTANTULUI (!!!) Sector I al Capitalei României este o veste EXTRAORDINARA !!!!!

    MULT SUCCES, si ei, la Sectorul 1 – Bucuresti, si in general, TUTUROR candidatilor Aliantei 2020 U.S.R.-PLUS la (in ordinea cronologica a programarii: ) „prezidentiale”, „locale” si „legislative” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here