VIDEO. „Șoșocă italian” a ajuns la spital în stare gravă, infectat cu Covid. De la „No Vax” la „Vaccinați-vă!”

1
1310
Lorenzo Damiano

Lorenzo Damiano, liderul mișcării anti-vaccin împotriva Covid-19 din Italia, a ajuns să creadă în știință și să-și schimbe viziunea asupra virusului și a pandemiei după ce s-a infectat, iar din cauza formei severe a fost internat în spital. „Șoșoacă italian” le-a spus compatrioților săi, prin intermediul jurnaliștilor, că se va vaccina.

Lider al mișcării „No Vax” în Italia, Lorenzo Damiano (56 de ani) și-a schimbat radical părerea cu privire la vaccinul care protejează împotriva Covid-19, după ce a făcut o formă severă a bolii și a ajuns la spital, relatează ANSA.

Damiano a condus protestele anti-vaccin în Treviso, lângă Veneția, și s-a opus vehement introducerii Certificatului Verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Într-o declarație publică, el a afirmat că scepticii anti-vacciniști „sunt tratați ca victimele Holocaustului”.

Totul s-a schimbat atunci când bărbatul a ajuns la spital și a fost internat într-o secție de Terapie Intensivă, într-o stare gravă.

Damiano le-a spus reporterilor italieni că după această perioadă de spitalizare vede complet diferit lucrurile în ceea ce privește pandemia.

„În mod clar, viziunea mea s-a schimbat. Sunt gata să spun lumii cât de important este să urmărești colectiv știința, cea care te vindecă și te salvează. Mă voi vaccina”, a declarat Lorenzo Damiano.

VIDEO: Lorenzo Damiano pe patul de spital

 

Medicii din spitalele italiene spun că internările în rândul persoanelor care nu cred în vaccin au crescut cu 17% în toată țara.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Romașcanu a abuzat de imunitatea parlamentară pentru a nu deschide portbagajul mașinii, la un control de rutină al Poliției

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

* VIDEO. Analiza discursului lui Klaus Iohannis de Ziua Națională: ipocrizie, cinism, minciuni, lipsă de responsabilitate

EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

„Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* SERIAL (10). Bătrânul KGB-ist și tânărul KGB-ist

* Bănicioiu, ex-ministru PSD, inculpat de DNA pentru luare de mită: 3 milioane de lei ca să țină în funcție șefi de spitale conectați la Mafie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.