Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, intră în Parlament cu nevastă cu tot: el senator, ea senatoare, colegi cu Șoșoacă

2
6642
Claudiu și Adela Târziu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – partid ultranaționalist, conspiraționist, anarhist, anti-european, de sorginte rusească – are doi copreședinți: George Simion și Claudiu Târziu. Primul e vizibil și zgomotos, celălalt e mai puțin cunoscut marelui public.

George Simion (34 de ani) va fi deputat AUR – a candidat pe locul 1 al listei partidului, în circumscripția București.

Claudiu Târziu (47 de ani), fost ziarist, va fi senator AUR – a candidat tot la București, tot pe locul 1, dar pe lista pentru Senat.

Dar Claudiu Târziu nu merge singur în Parlament. Își ia cu el și soția, Adela Ioana Târziu. Ea a candidat pe locul 1 pe lista pentru Senat a AUR în județul Bacău și va intra în Parlament.

La Bacău, AUR a obținut 12,44% din voturi, astfel încât și-a asigurat un loc de senator. Astfel, nevasta copreședintelui Claudiu Târziu va deveni senatoare.

Conform unei simulari realizate de Claudiu Nasui (USR), bazată pe rezultatele parțiale de la ora 7.00, AUR va trimite în Parlament 33 de deputați și 14 senatori. Printre cei 14 senatori se vor număra vuvuzeaua zgomotoasă Diana Iovanovici-Șoșoacă și soții Târziu.

Șoșoacă, viitoare senatoare de Iași din partea AUR, a anunțat vineri, 4 decembrie, că românii vor fi luați cu forța de Armată și vaccinați împotriva voinței lor, în noile spitale modulare. „România e un abator! Vor să ne ducă la abator ca pe vite, la moarte”, a țipat isteric Șoșoacă despre viitoarea campanie de vaccinare anti-Covid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Somnul rațiunii naște monștrii …așa a început legiunea și în câțiva ani a ajuns unde a ajuns…. ăștia trebuie urgent exterminați de acum… unde-i Helivg cu serviciile lui???….sau îi e frică de KGB..??..de ce nu a informat guvernul de acțiunile acestor fasciști…???…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here