RAJA S.A. Constanța a semnat contractul “Servicii de supraveghere și cercetare arheologică”, pentru zona cartierului Borzești, din municipiul Onești. Aici e în derulare un mare proiect de investiți apă-canal, pe cofinanțare europeană

0
203

În cadrul Proiectului “Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în municipiul Onești, județul Bacău, în perioada 2014-2020”, COD SMIS 2014+135092, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, pe data de 30 septembrie 2020 S.C. RAJA S.A. Constanța a semnat atribuirea Contractului de Servicii – CS 3 “Servicii de supraveghere și cercetare arheologică”, în valoare de 255.255 lei, cu ofertantul câștigător al procedurii, prestatorul  S.C. TOTAL BUSINESS LAND S.R.L.

Obiectivul contractului este asigurarea supravegherii arheologice, în timpul lucrărilor asupra terenului, pe tronsoanele aflate în zona de protecție a monumentelor istorice din cadrul Proiectului.

Prestatorul va asigura supravegherea zonelor de lucru în două etape:

  • Prima etapă va consta în servicii de supraveghere arheologică a lucrărilor din cartierul Borzești, Municipiul Onești. Durata estimată pentru etapa de executare a lucrărilor de terasamente/săpături în zona de protecție a monumentelor istorice este de 2 luni si 14 zile.
  • A doua etapă constă în servicii de cercetare arheologică, în cazul descoperirii unor vestigii arheologice intamplatoare. Durata estimată pentru activitatea de Cercetare arheologică preventivă (dacă e cazul) este de 3 luni.

Zona de desfășurare a serviciilor arheologice  o constituie  Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din cartierul Borzești, municipiul Onești.

RAJA SA Constanța

Adresa: Str. Călărași nr. 22-24, cod 900590, Constanța

Telefon: 0241 66 40 46

E-mail: [email protected]

www.rajac.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here