Ponta își anunță retragerea din politică! Mesajul de adio al fostului prim-ministru, lăsat de români în afara Parlamentului

1
4346
Victor Ponta

Duminică noaptea, după ora 1, când a văzut că numărătoarea voturilor îi aruncă partidul – Pro România – în afara Parlamentului, Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, în care sugerează că se retrage din viața politică, cel puțin pentru o perioadă.

Centralizarea a peste 90% din voturi, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, indică o înfrângere clară a partidului lui Ponta, care nu reușește să treacă pragul de 5%. Pro România are în jur de 4,2%, probabil și mai puțin după ce vor fi numărate voturile diasporei.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!”, scrie Ponta. Expresia în limba engleză de la finalul postării sale („Niciodată nu te da bătut!”) sugerează că ar putea fi vorba despre o retragere temporară.

Victor Ponta (48 de ani) este deputat, iar în perioada 2012-2015 a fost prim-ministru al României, în calitate de președinte al PSD. După ce Liviu Dragnea l-a păcălit și i-a luat locul la conducerea PSD, Ponta s-a văzut și eliminat din partid. În 2017 a înființat Pro România, partid în care, în această toamnă, l-a adus și pe vechiul său tovarăș de aroganțe, C. A. C. P. Tăriceanu (după ce acesta și-a distrus partidul, ALDE). Au eșuat amândoi, braț la braț.

Mesajul de adio al lui Victor Ponta

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect.

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!

Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!

NEVER GIVE UP!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here