VIDEO. Pasagerul s-a dus să preia comanda avionului, în lipsa pilotului!

2
5647

Pasagerul unei curse spre Spania s-a oferit să piloteze avionul, evitând astfel să fie anulată cursa, iar vacanța tuturor să fie ruinată. Bărbatul aflat în vacanță cu familia sa era chiar pilot.

Pasagerii cursei Manchester – Alicante au rămas șocați când au observat că un pasager se îndreaptă spre cabina piloților, oferindu-se să piloteze avionul care avea deja o întârziere de două ore din cauza lipsei personalului, scrie Metro.co.uk.

Michael Bradley a fost lăudat de ceilalți călători, nervoși că vacanța lor a început cu stângul.

“Soția și fiul meu se află pe rândul 15. Soția mea m-a făcut atent că avionul are o întârziere de două ore din cauza lipsei de personal calificat. Așa că m-am gândit să-mi ofer serviciile pentru că îmi doresc să ajung în vacanță. Am sunat la compania aeriană, le-am spus că am cu mine licența de zbor și că mi-ar plăcea să ajung la destinație în timp util”.

Bărbatul a mai povestit că șefii săi l-au sunat imediat înapoi dându-i permisiunea să piloteze avionul, relatează stirileprotv.ro.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Uşor, puişor! Parlamentul britanic spune „stop” unui Brexit dur. Pus cu botul pe labe, Boris Johnson a folosit degeaba „teoria jocurilor”

* BREXIT: Europa pregăteşte „fonduri pentru catastrofe”! Parlamentul de la Londra îl obligă pe Boris Johnson să amâne din nou ieşirea Marii Britanii din UE

* UE confirmă urgia Brexit. Cine îl mai opreşte pe Boris Johnson? Semne tot mai proaste pentru economia britanică, îngrijorări la Bruxelles

* Europa se clatină sub cizma extremei drepte, la 80 de ani de la invazia nazistă în Polonia. Cum se explică scorul AfD în alegerile din Germania

A doua organizație importantă care se retrage din Coaliția lui Cumpănașu, pentru a nu-i face acestuia „jocul politic”

Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here