PSD-istul Pleşoianu s-a îndrăgostit. Nu de Dăncilă, ci de el însuşi! „Pe Facebook, sunt primul”

2
1094
Captură din publicaţia de propagadă rusă Sputnik, unde Pleşoianu a fost deseori pormovat

Liviu Pleşoianu e iubit şi iubeşte din greu. Cel mai mult îl adoră propaganda rusă, care nu ezită niciun moment să-l ridice în slăvi pentru orice nerozie scoasă pe gură, în Casa Poporului sau la „televiziunile roşii”. De aceea, PSD-istul anti-UE s-a îndrăgostit până peste măsură de propria persoană.

Necăjit că n-a fost desemnat candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, deputatul care confundă Parlamentul României cu saloanele lui Cătălin Botezatu se laudă pe unde mai poate că este cel mai iubit PSD-ist pe… Facebook:

„Dacă eu nu reprezint mare lucru și nu sunt un pericol pentru Sistem, așa cum încearcă să vă inoculeze, atunci de ce, din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu să nu mai fie preluat și ca aproape toate emisiunile să fie anulate? Dacă sunt atât de nesemnificativ încât se fac că mă uită în sondajele comandate sau îmi aruncă niște procente în două sondaje din 100, atunci de ce în absolut toate sondajele de pe orice site sau de pe orice pagină/grup de Facebook sunt pe primul loc, de regulă la mare distanță de ceilalți, atunci când dumneavoastră chiar aveți ocazia să vă exprimați?”, a scris Pleşoianu pe pagina sa de socializare.

El se recomandă ca fiind „un om fără servicii în spate, fără trusturi de presă în spate, fără grupuri de interese interne sau externe în spate, fără resursele financiare ale unui partid sau ale unui pseudoindependent susținut puternic de diverși în spate, fără sfori, fără păpușari”.

La congresul PSD din iunie, el a ieșit pe locul al doilea în alegeri, după Viorica Dăncilă, obținând 715 voturi.

Ce nu spune Pleşoianu e cine sunt cei care îl iubesc aşa de tare pe Facebook. O mică minoritate dintr-una şi mai mică a celor care susţin o Românie în braţele Rusiei. Adică, acolo unde cel care pretinde că „luptă cu sistemul” pro-NATO şi pro-UE din România poate deveni om al sistemului pe faţă. Un sistem însă care a dovedit cui foloseşte, în comunism: oligarhiei de partid şi nicidecum majorităţii muritorilor de foame.

Vorba lui Constantin Tănase în al său cuplet celebru, davai ceas, tavarişci Pleşoian!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Uşor, puişor! Parlamentul britanic spune „stop” unui Brexit dur. Pus cu botul pe labe, Boris Johnson a folosit degeaba „teoria jocurilor”

* BREXIT: Europa pregăteşte „fonduri pentru catastrofe”! Parlamentul de la Londra îl obligă pe Boris Johnson să amâne din nou ieşirea Marii Britanii din UE

* UE confirmă urgia Brexit. Cine îl mai opreşte pe Boris Johnson? Semne tot mai proaste pentru economia britanică, îngrijorări la Bruxelles

* Europa se clatină sub cizma extremei drepte, la 80 de ani de la invazia nazistă în Polonia. Cum se explică scorul AfD în alegerile din Germania

A doua organizație importantă care se retrage din Coaliția lui Cumpănașu, pentru a nu-i face acestuia „jocul politic”

Un cretin, candidat la Președinția României. Dacă vreți să fiți ca el, votați-l!

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

2 COMENTARII

  1. Acest DERBEDEU „nu-i are in spate” decat pe… PUTIN, F.S.B. (fost K.G.B.) si G.R.U., plus „Sputnik.md” si „Russia-Today” !!!

    In rest este… „INDEPENDENT” (Sic !), saracutu’ de el !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here