VIDEO. Femeie arestată pe stradă, la Roma, pentru că nu purta mască. Italia s-a săturat de iresponsabili!

0
8022
Imaginile cu femeia fără mască săltată de polițiști au devenit virale

După ce a fost cea mai afectată țară în primul val al pandemiei pe continent, Italia a preluat treptat controlul luptei cu coronavirusul și, de moment, controlează mult mai bine situația față de perioada din primăvara acestui an.

Prețul plătit pentru impactul pandemiei în lunile martie-iunie a fost imens, dar încet-încet autoritățile de la Roma au pus stăpânire pe fenomen.

”De ieri, s-a dat un decret nou în Italia, referitor la obligativitatea purtării măștilor atât la interior, cât și la exterior. Până acum, aceasta era valabilă numai pentru anumite regiuni – cele unde se înregistra un număr foarte mare de persoane pozitive”, ne-a declarat Mariana Copilescu, româncă stabilită în Peninsulă.
Imaginile ce ar putea părea șocante în România au fost filmate de un amator la Roma, pe via Roma, strada cu același nume a capitalei Italiei.
Presa occidentală comentează pe larg măsurile dure luate de autoritățile italiene, iar concluzia e unanimă: în acest al doilea val al pandemiei, Italia controlează mult mai bine impactul Covid.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here