VIDEO. El e nemernicul care a răsturnat femeia din scaunul cu rotile! Are 28 de ani și a fost reținut de Poliția clujeană

3
11576

Poliția municipiului Cluj-Napoca l-a reținut încă de duminică pe nemernicul care, cu câteva ore înainte, răsturnase căruciorul cu rotile în care se afla o tânără de 23 de ani. Individul are 28 de ani și, după abominabilul gest, a plecat în trombă, lăsând-o pe femeie căzută pe asfalt.

Imaginile filmate cu telefonul de un cetățean aflat pe fază au oripilat România. Duminică, în jurul orei 13.30, o femeie bolnavă, imobilizată într-un scaun cu rotile, a fost lovită și aruncată pe trotuar, într-o stație de autobuz, pe strada Aurel Vlaicu, în cartierul clujean Mărăști.

VIDEO: Filmul conflictului

Atacul cu umbrela și răsturnarea căruciorului

Pe filmare se vede cum două femei se iau la ceartă. Cea care o însoțea pe tânăra aflată în scaunul cu rotile este atacată cu umbrela de o alta, dintr-un grup de 4 persoane. Însoțitoarea tinerei o „dezarmează” pe agresoare, îi rupe umbrela și i-o aruncă, după ce în prealabil aruncase și propriul baston. În conflict intervine și tânăra invalidă, care își manevrează cărurciorul electric astfel încât să o izbească pe agresoare.

Din grupul de 4 persoane, din care făcea parte agresoarea, țâșnește un tânăr, care împinge și răstoarnă scaunul cu rotile. Tânăra cu dizabilități ajunge pe asfalt, cu căruciorul peste ea.

Deși o vede pătimind și cerând ajutor, tânărul nu încearcă s-o ajute să se ridice. Împreună cu celelalte trei persoane din grupul său, acesta urcă într-o Dacia Sandero galbenă și părăsește zona.

Tot duminică, o echipă de la Poliția municipiului Cluj-Napoca a identificat persoanele implicate în altercație. Ei au aflat că tânăra cu dizabilități are 23 de ani și este din comuna Apahida, județul Cluj, iar agresorul ei are 28 de ani și este din orașul Cluj-Napoca.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

3 COMENTARII

  1. Si nu ne spuneti si de ce se certau? Daca lasati abordarea menita sa stirneasca emotie, cine stie, poate descoperim ca victima evident nevinovata – pentru ca era in scaunul cu rotile, nu era chiar asa de nevinovata.
    Din alt unghi, un rautacios ar spune ca sot a luat apararea sotiei care era cit pe ce sa fie calcata de o agresoare care voia sa o calce cu o minimasina cu 3 roti.

    Nu vi se pare ca lipseste ceva informatie din articol?

  2. Sa facem abstractie de intamplare, de cearta, de răsturnat carutul…dar priviti si va minunati cum stimabilii cetățeni aflati in proximitatea intamplarii, privesc si nu intervin in niciun moment. Ok, ti-e frica sa intervii intre ei, dar nici cand femeia cu invaliditate e cazuta si însoțitoarea se chinuie efectiv sa o ridice si sa o puna in căruț, nu poti interveni, nu poti ajuta o persoana care are o nevoie? Doamne, cat de ignoranti, de dobitoci si de indolenți am devenit. Nația asta română nu mai are nicio sansa, suntem cetateti de mana a-III-a, din toate punctele de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here