Un primar s-a prefăcut că e mort de Covid-19, pentru a scăpa de arestare! S-a băgat și în sicriu, dar degeaba

1
5032
Scoală, dom' primar!

Primarul orașului peruan Tantara, Jaime Ronaldo Urbina Torres, s-a prefăcut mort, răpus de coronavirus, pentru a nu fi arestat de poliție. El s-a băgat chiar și într-un sicriu. Polițiștii au vrut să-l aresteze pentru că a încălcat restricțiile carantinei și s-a dus la băut cu prietenii.

Primarul Urbina Torres a ieșit la băut cu prietenii, dar a fost surprins de agenții poliției naționale, veniți în control. S-a ascuns într-un sicriu, iar polițiștii au crezut, în primă fază, că este mort din cauza Covid-19. Şi prietenii lui au procedat la fel, făcând pe morții, fiecare cu sicriul său, relatează La Pandereta. Părea o nenorocire în masă.

Trucul primarului nu a ținut însă foarte mult. Polițiștii și-au dat seama că e o păcăleală și l-au încătușat, acuzându-l de încălcarea regulilor de distanțare socială.

Ulterior, în presa locală a apărut poza cu primarul într-un sicriu deschis, cu o mască pe față.

Presa locală nu a precizat unde a avut loc „petrecerea” și cum de primarul și prietenii lui au avut la dispoziție sicriele.

Peru a intrat în carantină în urmă cu mai bine de două luni, iar în tot acest timp primarul Torres a fost criticat de localnici pentru lipsa de implicare în luarea unor măsuri de siguranță pentru populație. El ar fi stat doar 8 zile în oraș în perioada de carantină și nu a dispus organizarea unor centre de carantină sau măsuri de control pentru populație.

În Peru au fost înregistrate peste 115.000 de cazuri de îmbolnăvire și 3.373 de decese cauzate de Covid-19, fiind a doua țară sud-americană în ambele topuri, după Brazilia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here