VIDEO. Dragnea, primele imagini cu cătușe și fără mustață! Un PSD-ist în lanțuri, la tribunal

4
3507
Liviu Dragnea, instanta
Liviu Dragnea primește o a doua permisie și va ieși din nou din închisoare pentru 24 de ore - Foto: Facebook

Liviu Dragnea a apărut pentru prima dată cu cătușe la mâini. Acesta a fost adus la Înalta Curte de la penitenciarul Rahova pentru că a depus o contestație în anulare în ce privește deturnarea de fonduri prin angajări fictive la Protecția Copilului Teleorman.

ICCJ a stabilit pentru data de 10 decembrie un nou termen de judecare a contestaţiei în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea, de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie, anunță News.ro.

VIDEO. Liviu Dragnea este adus încătușat la Înalta Curte de Casație și Justiție de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a apărut la instanță fără mustață și încătușat. Este pentru prima dată când fostul lider PSD este văzut cu cătușe la mâini.

Viorica Dăncilă a fost propunerea lui Dragnea pentru poziția de premier după ce l-a obligat pe Mihai Tudose să-și dea demisia.

Liviu Dragnea, catuse
Liviu Dragnea, încătușat, la Înalta Curte de Casație și Justiție, Foto: Facebook/Ionel Stoica

Dăncilă a reușit să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidențiale unde se va confrunta cu Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, de când este în detenție, a deschis mai multe acțiuni în instanță, încercând să anuleze sentința de 3 ani și șase luni. Până acum, nu a reușit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea… recunoști angajările fictive din Teleorman și salariile încasate prin instituții la cei decedați, îți ceri scuze pentru violența verbală din instituții, recunoști că nu ești Kennedy Ionelaș Simion născut în Anno Domini 1962, și te eliberez de Crăciun. În libertate te îndrepți și produci onest banii.

    Diavolul Olivian: linșată Dorina sau USR înseamnă Ucidem Secuii României?

    Burebista

  2. Nu doar dragnea trebuie sa-si aibe locul la parnaie. Autoritatile politiei si protectia copilului sa faca controale la iesirea angajatilor de la tura de serviciu de la caminele de copii si inventarul bunurilor,inclusiv medicamentelor centrelor de copii.

  3. Daca-si repara, acolooo…, la „BULĂU”, siii… DANTURA-aia-INGROZITOARE (câââââlhhhh !!!!!), poti sa spui ca, in sfarsit, vezi… ADEVARATA (!) față a lui Livache: aceea deee… PUSCARIAȘ(-prin-NATURA-sa-!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here