marți, martie 5, 2024
AcasăAlegeri 2019Barna îşi face mea culpa după eşecul usturător de la prezidenţiale. "Am...

Barna îşi face mea culpa după eşecul usturător de la prezidenţiale. „Am sperat până în ultimul moment”

-

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Reacţia sa vine la scurt timp după ce BEC a anunţat un rezultat dezastruos pentru el: 13,9%, după numărătoarea a 99,1% din voturi, mult sub scorul Vioricăi Dăncilă (locul 2, cu 23,8% din voturi), dar, mai grav, mult sub scorul USR-PLUS (22,4%, la europarlamentare).

Faptul că Barna a luat cu 8,5% sub cota alianţei care l-a susţinut să candideze la prezidenţiale arată că aproximat O TREIME din votanţii USR-PLUS nu au votat cu el!

- Advertisement -

Cu toate acestea, liderul USR a scris pe Facebook că nu va renunţa după acest eşec.

„Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție. Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a scris Dan Barna pe Facebook.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

17 COMENTARII

 1. Domnule Robert Mateeeeescuuuu…, MAI OPRITI-VAAA…, puțiiiinnn…, Zău-așaaa…: GATA, dom’le, a fost REMARCAT (!)… ZELUL Dumneavoastraaa… ANTI-Barna, daaaaaaaaa ?!!!

  Treceți mîine-dimineață… pe la sediul partidului (P.N.L., P.S.D….), CASIERIA-LA-…STANGA(-cum-altfel), O.K. ????!!!!!!

  • Vedem caaa… VAAA…-„AIA”-GRIJAAA… (Sic !) NUMAI (!!!!!!!!!!!!!!!) DESPREEE… U.S.R.-PLUS si Dan Barna, de CINCI (5 !) ore: NIMIC despre PANARAMA de Paleologu…, NIMIC despre MIZERIA-de-SCOR a Dănciloaicai…, NIMIC despre scorul lui Iohannis in Țară…, NIMIC, NIMIC !!!

   • Domnule Cartianu, Va rugam sa-i explicati Domnului Robert Mateescu… CE SEMNIFICATIE ARE ACEASTA EXPRESIE (LATINA), „MEA CULPA” !!!

    Am CITIT-si-RECITIT postarea lui DAN BARNA siii… NU REUSIM SA GASIM NICIO URMA deee… „MEA CULPA” (citam INTEGRAL):
    ” Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi.
    Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi.
    Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție.
    Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți. „

 2. Dancila este muuuuult mai culta, mai competența decât Barna….Și decât Johanis…Este cea mai potrivită pt Cotroceni. Va fi primul președinte care respecta Constituția….Băsescu, Johanis au calcat Constituția in picioare….nu au fost președinți, au fost niște vătafi.

 3. Iohannis n-a dus nicio campanie şi tot a biruit detaşat. Ce putea face USR+ mai mult?
  Dăncilă a câştigat încă din momentul în care RISE Project a publicat „Adevărul despre Dan Barna”, iar presa l-a transformat subtil în coruptul şi incompetentul anului.

 4. Barna nu numai că a fost cel mai atacat candidat – pe drept și mai ales pe nedrept – dar a făcut și câteva gafe datorate lipsei lui de experiență politică. Dacă va învăța din toate astea va putea fi – cum am mai spus-o – un bun președinte peste 5 ani.

 5. din neant ai aparut ,in neant te-ai dus!!!….sa-i multumesti lui julien !!…el te-a facut de ras…..a ras pana si proasta din videle de tine…ca sa nu mai zic de curva craiovei…..mai aveti o sansa ,sa beliti in parlament si-n guvernare naparcile analfabete comuniste…!!!!..poate asa va mai spalati rusinea….

  • Curva Craiovei si idioata de Videle au fost votate de niste loaze analfabete: interlopi, hoti, tigani, asistati social… S-a vazut la mitingul lui Dragnea ce cazaturi au fost aduse. Asta e nivelul Olteniei, pacat de oamenii integri care-s in minoritate. Cam asa vrea PSD sa fie toata tara.

   • Mesaje naziste…..Tare mult as vrea sa vad un docent d asta userit….deștept ca curca, plin de ifose și închipuiri nătânge….vreun ciocănitor de taste care se crede Einstein…….Olguța sau Dancila au studii universitare foarte onorabile, făcute pe bune, nu la Spiru Haret….

   • Loazele care au votat o pe Dancila sunt muuuuult mai deștepte decât închiputii rezist….Romania nu mai are industrie deci nu mai are oameni deștepți, valoroși cu adevărat….Niste impostori cu profesii incerte sunt alfabetic nefuncționali.

  • Barna e văzut de publicul normal caun subaltern al lui Johanis….deci nu poate urca chiar daca ar fi academician……Daca Barna nu avea beleaua cu fondurile europene și intrs la rupere in Johanis, îl votam alaturi de majoritatea populației….Cred că beleaua de care am vorbit l a făcut slugarnic fata de Johanis și deci inapt pt președinție….Frica de pușcăria la comanda politică, de asta se teme Barna.

 6. Daca nu ar fi prevăzut Constituția maxim doua mandate, Diaspora ar vota în unanimitate pe Klaus Werner de o mie de ori …..căci ce este diaspora?……Este o masa de manevra înfuriată și invidioasa că în România se trăiește tot mai bine fara sa bati drumurile la dracu in praznic…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -