VIDEO. Cum se face gura lu’ Șoșoacă pâlnie rusească atunci când cere agresiv „RoExit!”. Senatoarea putinistă vrea să abandonăm Ucraina în ghearele Rusiei

2
1954

Senatoarea putinistă Diana Iovanovici-Șoșoacă, băgată în Parlamentul României de partidul AUR (condus de George Simion), a trimis Guvernului o listă de revendicări numită pompos „Solicitările Poporului Român la protestul din 2 octombrie”. Lista are 22 de puncte și se încheie pe placul Moscovei: „RoExit!”.

Dintre cele 22 de puncte, 6 atacă explicit Uniunea Europeană și organismele mondiale din care România face parte.

Cele mai grave sunt solicitările privind:

  • retragerea României din efortul euro-atlantic de susținere militară a Ucrainei, țară invadată de Rusia putinistă
  • interzicerea tranzitării României de către armamentul occidental destinat Ucrainei
  • ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății
  • ieșirea României din Uniunea Europeană – RoExit!

Elocventă este mimica senatoarei putiniste atunci când pronunță cuvântul fatidic pentru România, dar drag lui Putin și lui Șoșoacă: „RoExit”.

VIDEO: Șoșoacă – Vocea Rusiei – cere „RoExit!”

Cele mai stridente solicitări ale senatoarei Șoșoacă

„14. Stoparea transmiterii tehnicii militare și a armamentului, chiar și pe căi, neoficiale, către Ucraina. Solicităm neutralitatea totală a României în acest conflict, interzicerea tranzitării teritoriului României cu armament și tehnică militară către zona de conflict, precum și inițierea condițiilor de încheiere a păcii în zonă, având în vedere poziția geostrategică a României. (…)

16. Ieșirea României din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății și interdicția deschiderii oricăror centre ale OMS pe teritoriul României.

17. Stoparea pervertirii minții copiilor și tinerilor prin interzicerea oricărei forme de promovare a educației identității de gen și sexualității explicite.

18. Investigarea crimelor și abuzurilor din timpul pandemiei, a morții celor 60.000 de oameni și tragerea la răspundere a celor vinovați. (…)

22. Organizarea unui referendum național pentru ieșirea din Uniunea Europeană, cu recuperarea tuturor bogățiilor și finanțelor preluate de către multinaționale UE. RoExit!

RoExit! RoExit! RoExit!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* Misterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea ședinței. „S-a aplecat în față, încercând să-și mențină o postură naturală”

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

2 COMENTARII

  1. Sosoaca, continuarea identificarii agentului de influenta rus si a personajului sulfuros care esti cu vointa poporului roman nu va face decat sa te aduca acolo unde meriti! Cine dracu’ te-a ales pe tine si ce popor reprezinti tu la ora actuala, cand nu mai ai nici macar sustinerea partidului pe ale carui liste ai candidat? Locul tau este langa Vulpita, la emisiunile de „divertisment” de la televiziunile Varanului, nu in Parlamentul Romaniei! Poporul roman, pe care-l tot invoci, ar trebui sa se trezeasca si sa va ia la fugarit pe voi toti oportunistii, impostorii, tradatorii si toti circarii aciuati prin politica romaneasca si prin parlament, voi care legiferati numai pentru buzunarele si interesele voastre si ati uitat imediat dupa fiecare sesiune de alegeri ca sunteti MANDATATI de popor sa le reprezentati interesele! Du-te si-ti plateste taxele si amenzile pentru abuzurile pe care le-ai comis, mai intai, ca de promisiuni mincinoase ne-am saturat!

  2. O palnie in care putem sa ne facem nevoile. Labili mintal cei care se uita in gura orcului numit Sosoaca. O sa pice si Putler in perioada urmatoare si o sa vedem toti imputitii lui cum isi fac mea culpa. Si creatura asta o sa spuna ca a mancat cacat cu polonicu pentru ca a fost speriata de nucleare si vrea pacea in lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here