sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăNewsUrlete și scandal cu "Căpitanul" Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei....

Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

-

„Căpitanul” George Simion își încălzește deja fanii pentru „marele protest” pe care partidul extremist AUR îl va organiza duminică, în Piața Victoriei din București. În noaptea de joi spre vineri, în fața Guvernului a avut loc un tărăboi-monstru, cu George Simion în rolul principal. Acesta a deranjat locuitorii din zonă pornind sistemul de sonorizare, a dirijat un autocar al partidului să parcheze pe loc interzis, a fost prins conducând fără permis, apoi s-a luat la ceartă cu jandarmii și polițiștii, chemându-și ultrașii, într-un live pe Facebook, să-l apere de intervenția forțelor de ordine.

Incidentele au început de joi seara, când un autocar a fost adus și parcat în Piața Victoriei, în loc interzis. Șoferul autocarului a refuzat să mute autovehiculul când i s-a cerut acest lucru de către polițiști, care i-au suspendat carnetul, i-au dat amendă 1.450 de lei și, ulterior, au chemat o platformă de tractare, pentru a scoate mașina de acolo.

Evenimentele au fost surprinse de Andreea Pavel, jurnalistă la G4Media.ro. Simion se afla la fața locului și a fost autorul moral al incidentelor. Liderul AUR a anunțat că el începe de joi seara protestul programat să se țină duminică.

Pentru că gălăgia făcută de grupul AUR-iștilor îi deranja pe locuitorii din zonă, aceștia au sunat la Poliție. A venit un echipaj, iar Simion a intrat în direct, pe Facebook, filmându-se în timp ce țipa la jandarmi: „Plecați de-aici! Plecați! Poliția, interveniți!”. Politicianul i-a întrebat pe jandarmi de ce au venit, iar aceștia i-au răspuns că a fost făcută sesizare la 112.

- Advertisement -

După plecarea jandarmilor, scandalul a continuat cu polițiștii. Aceștia l-au legitimat și au încercat să-l ducă la secție, pentru a clarifica problema permisului de conducere. Simion pretindea că totul e în regulă, că n-a avut niciun incident auto, dar în baza de date a poliției figura cu permisul suspendat în urma unui accident soldat cu o victimă produs în aprilie, la Buzău.

Liderul AUR n-a vrut să meargă de bună-voie, dând de înțeles că „sistemul” vrea să-i însceneze ceva înaintea mitingului și să-l aresteze. Așa că Simion s-a ascuns la etajul autocarului și și-a pus fanii să-i oprească pe polițiști să urce după el. Până la urmă, după „Căpitan” s-au dus doi mascați. Văzând că nu mai ține circul, Simion s-a liniștit și a coborât singur. La poliție s-a confirmat că, într-adevăr, are permisul suspendat și că a condus fără carnet. I s-a deschis dosar penal.

După aceste întâmplări, liderul AUR a plecat de la secție fără să-l împiedice nimeni. Polițiștii au explicat că nu fusese vorba de reținere, ci de verificări la sediul Brigăzii Rutiere, ținând cont că Simion pretindea că nu are permisul suspendat.

- Advertisement -

De altfel, el și-a și schimbat declarațiile pe parcursul nopții. Dacă inițial a susținut că nu-și amintește de niciun incident auto, că n-a avut permisul reținut și nici nevoie de dovadă ca să poată conduce 15 zile, ulterior a revenit și a mărturisit că a avut „o tamponare ușoară” la Buzău, de Paște, dar că n-a avut niciun dosar.

Într-adevăr, dosarul penal pentru acel accident cu victimă a fost închis după ce persoana vătămată a fost convinsă să nu depună plângere.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eroul” George Simion: a făcut accident și și-a convins victima să nu depună plângere. A fost prins din nou conducând fără permis

* Marele jaf: cele 600 de BMW-uri cumpărate de Poliția Română de la prietenul lui Iohannis sunt cu 9.000 de euro/bucata mai scumpe decât exact același tip de mașini luate de Polonia

* Soldat rus întors de pe front, despre sutele de mii de recruți: „Sincer, vor muri cu toții. Dar nu simt nicio simpatie pentru ei. Noi suntem fasciștii. Pe bune, noi suntem fasciștii!”

* Se profilează o nouă catastrofă militară pentru ruși în estul Ucrainei: trupele din localitatea strategică Liman și împrejurimi sunt izolate și pe cale de a fi încercuite

* Răspunsul SUA la valurile umane aruncate de Putin pe front: trimite Ucrainei încă 18 sisteme HIMARS, pe lângă cele 16 deja existente! General american: „Moment ireversibil”

* Rușii s-au bucurat degeaba: Giorgia Meloni asigură Ucraina de „sprijinul loial” al Guvernului său în lupta „pentru cauza libertăţii poporului ucrainean“

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -