sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaMisterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea...

Misterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea ședinței. „S-a aplecat în față, încercând să-și mențină o postură naturală”

-

Dictatorul criminal Vladimir Putin s-ar fi plâns de dureri abdominale puternice cu puțină vreme înainte de startul ședinței operaționale a Consiliului de Securitate a Federației Ruse, desfășurată joi, 29 septembrie, cu participarea tuturor membrilor permanenți. Acesta ar fi motivul întârzierii sale, făcând ca ședința să înceapă cu circa 10 minute după ora anunțată.

Sceleratul Vladimir Putin (69 de ani) nu și-a revenit complet, în ciuda primirii unui tratament adecvat. Astfel, el a fost nevoit să se aplece în față pentru a-și ține discursul, „încercând să-și mențină o postură naturală”.

Dezvăluirile au apărut vineri pe canalul de informații SVR Telegram, care are la activ peste 354.000 de abonați. Se mai arată că Putin a avut momente de izbucnire nervoasă atunci când acoliții săi nu s-au coalizat cu el în privința folosirii armelor de distrugere în masă împotriva Ucrainei. Înfuriat, teroristul numărul 1 al lumii le-ar fi explicat că, în cele din urmă, va fi nevoie de o lovitură nucleară pentru ca Rusia să-și adjudece teritoriile ocupate din regiunile Lugansk, Donețk, Zaporojie și Herson.

Putin va folosi armele nucleare tactice dacă Ucraina nu-și va retrage trupele din „noile teritorii ale Rusiei”

Sceneta. „Ieri (29 septembrie – n. red.), președintele rus Vladimir Putin a avut o întrevedere operațională cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Federației Ruse. În timpul intervenției sale, Putin a jucat o scenetă cu necesitatea restabilirii ordinii ca parte a procesului de mobilizare «parțială».”

- Advertisement -

„Eliberarea” de teritorii. „«Amabilul» președinte a ordonat o reorganizare totală și readucerea ordinii, care i-a fost încredințată în întregime procurorului general. Discutând despre perspectivele unei acțiuni militare, Putin a spus că principala opțiune este necesitatea, după întărirea apărării în detrimentul celor mobilizați, de a trece de-a lungul întregii linii a frontului la «eliberarea» noilor teritorii care au devenit parte a Rusiei, crescând în același timp presiunea în direcțiile Harkov și Nikolaev.”

Ultimatum pentru Kiev. „Președintele a discutat și despre alte opțiuni pe care le păstrează ca rezervă. Potrivit unuia dintre scenarii, după anunțarea alipirii la Rusia a patru noi regiuni, să ceară Kievului într-o formă de ultimatum retragerea trupelor din «noile teritorii ale Rusiei», iar în caz de refuz din partea Ucrainei, să utilizeze armele nucleare tactice cu opțiuni-țintă.”

„Putin este încrezător că nu va exista niciun răspuns militar, iar SUA și țările aliate vor prefera să impună sancțiuni care vor afecta «dureros» economia”

Acoliți neascultători. „În cadrul discuției, mai multe persoane s-au exprimat în favoarea principalei opțiuni conturate de președinte, care nu prevede la început ultimatumuri și folosirea armelor nucleare. Putin a reacționat destul de dur la acest lucru, exprimându-și încrederea că trebuie să se împace cu ideea că, pentru a atinge obiectivele stabilite, utilizarea armelor nucleare în acest război ar fi cel mai probabil inevitabilă.”

- Advertisement -

Subestimează SUA. „Putin este încrezător că nu va exista niciun răspuns militar, iar Statele Unite și țările aliate vor prefera să impună sancțiuni care vor afecta «dureros» economia, dar vor fi nevoite să se împace cu «noua realitate». După aceea, președintele nu a vrut să asculte obiecțiile și a închis ședința.”

Cancerul progresează. „Înainte de întâlnire, Putin s-a plâns de dureri severe în cavitatea abdominală, care nu au putut fi oprite rapid și a ținut întâlnirea aplecându-se în față, încercând să mențină o postură naturală. Oncologia lui Putin progresează și, în ciuda tratamentului adecvat, durerea nu a fost întotdeauna oprită complet. Trebuie înțeles că adoptarea deciziilor-cheie este influențată de starea deplorabilă a sănătății fizice și psihice a președintelui. Putin nu mai vrea să se schimbe sau să intre în istorie, el vrea să-i pună capăt.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* Soldat rus întors de pe front, despre sutele de mii de recruți: „Sincer, vor muri cu toții. Dar nu simt nicio simpatie pentru ei. Noi suntem fasciștii. Pe bune, noi suntem fasciștii!”

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

* Marele jaf: cele 600 de BMW-uri cumpărate de Poliția Română de la prietenul lui Iohannis sunt cu 9.000 de euro/bucata mai scumpe decât exact același tip de mașini luate de Polonia

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -