VIDEO. Cum este lichidată o grupare a invadatorilor ruși, în regiunea Donețk, de către o unitate a regimentului Azov. „Veniți aici, cățeilor! Depuneți armele jos, la picioare!”

0
7642

În vreme ce sute luptători din regimentul Azov, cantonați de peste două luni în subsolurile combinatului metalurgic Azovstal din Mariupol, încep să iasă din buncăre și să se predea separatiștilor pro-ruși, alții continuă să opună rezistență acerbă în Donbass. Ei sunt războinicii din afara teritoriului uzinei deținute de magnatul Rinat Ahmetov. Într-una dintre bătălii, i-au lichidat în totalitate pe teroriștii Moscovei.

Eroii ucraineni încercuiți la Azovstal au fost obligați de situația lor critică să ajungă pe mâna rușilor. Printre aceștia sunt foarte mulți răniți, care necesită tratament medical de urgență. În plus, militarii luați în captivitate vor fi eliberați în cele din urmă, după un schimb de prizonieri agreat de ucraineni cu rușii.

Un videoclip cu masacrul produs de azoviți în regiunea Donețk a fost publicat pe o rețea de socializare de către fostul comandant al regimentului Azov, Andrei Bilețki. Filmarea poate fi văzută AICI, pe Censor.net. În cele 6 minute de filmare, se pot vedea luptele crâncene care s-au dat între unitatea Azov și agresorii ruși. În final, ucrainenii i-au lichidat pe invadatori, distrugându-le și vehiculul blindat.

„Zi obișnuită de muncă obișnuită. SSO Azov, regiunea Donețk – direcția către Mariupol. Un metru în față. Lucrăm!”, a scris în comentariul fostul comandant al regimentului Azov.

„Depuneți armele jos, la picioare! La picioare!”

 • „Vin direct aici! Sunt 12.”
 • „Taci, taci!”
 • „Până la cățelul ăla!”

Încep schimburile de focuri. Pe fundal se aud focuri de armă deosebit de puternice. Ucrainenii domină lupta. Le cer în cor invadatorilor să depună armele.

 • „Depuneți armele jos, la picioare! La picioare!”
 • „Veniți aici, cățeilor, altfel vă duceți pe p…ă!”
 • „Ce, nu vor să se predea?”
 • „Armele la picioare repede, repede, altfel trag!”

Zona ocupanților e mitraliată. Sunt folosite grenade și un aruncător de grenade.

 • „Sunt grenade?”
 • „Dă-i cu ele!”

E aruncată prima, apoi, la un interval scurt, și a doua. Iese fum gros.

 • „Arde! Arde!” – strigă un militar ucrainean.
 • „Ce se vede acolo?” – întreabă altul.

Se mai aruncă grenade în direcția inamicului.

 • „Mai sunt grenade?”
 • „Cum să nu fie? Avem un magazin aici.”

Ucrainenii mai dau cu două grenade spre putiniști. Apoi, împușcăturile încetează. Unitatea Azov se îndreaptă spre locul agresorilor. Imaginea e una de coșmar. Militarii ruși zac uciși pe lângă vehiculul blindat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* VIDEO. „Păpușa de fier a lui Putin”, șocată în direct la Rossia 1: un colonel veteran a spus că „mitul ucrainenilor demoralizați e fals, ei pregătesc un milion de soldați; toată planeta e împotriva noastră!”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* Sorin Oprescu, înșfăcat de o brigadă specială în Grecia. Ofițerii l-au dibuit la Atena. Fugarul așteaptă extrădarea, care în acest stat se face foarte greu

* Cum arată vila din Viena a fiului lui Sorin Oprescu. Mircea Oprescu și soția sa locuiesc într-un cartier select

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here