PSD-istul „trădător” Sorin Bota a înșelat până la capăt: s-a făcut că votează moțiunea, dar a plecat cu bilele în palmă! I-a fost promisă șefia ASF

3
8431
Marius Bota

Dintre cei trei PSD-iști care au votat moțiunea de cenzură (Marius Bota, Gabriel Petrea, Mihăiță Găină), cel puțin unul a apelat la o înșelătorie: Marius Sorin Ovidiu Bota, deputat de Maramureș.

Liderul organizației de tineret a PSD, deputatul Gabriel Petrea, a votat la moțiunea de cenzură, fiind huiduit de parlamentarii PSD și aplaudat de cei din opoziție.

Au votat și alți doi deputați PSD: Marius Bota și Mihăiță Găină (ultimul, demisionat recent din PSD).

Întrebat de colegii săi PSD-iști cum a votat, deputatul Marius Bota, semnatar al moțiunii, a răspuns zâmbind: „Secretul votului”.

Observatori atenți ai votului spun că Bota a păcălit Opoziția. El, de fapt, nu a votat, recurgând la o înșelătorie: nu a introdus cele două bile în urne (albă și neagră), ci a păstrat bilele în palmă și a plecat cu ele!

Sorin Bota este unul dintre parlamentarii PSD care au negociat privilegii nerușinate cu premierul Dăncilă, ca o condiție pentru a nu vota împotriva Guvernului. Șefa PSD i-a oferit o funcție extrem de tentantă: cea de președinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Miercuri, cu o zi înaintea votării moțiunii, Leonardo Badea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al ASF. Funcția a devenit astfel vacantă, ca o garanție dată lui Bota că promisiunea va fi respectată.

Leonardo Badea va ocupa din această toamnă poziţia de viceguvernator al Băncii Naţionale a României, cu votul parlamentarilor PSD.

Sorin Bota (50 de ani) se află la al treilea mandat de parlamentar. A fost senator de două ori (2008-2012 și 2012-2016), iar din 2016 e deputat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Noaptea marilor vânzări. Mulți PSD-iști au simulat „trădarea” pentru a obține avantaje enorme. Prețul unui vot a ajuns la un milion de euro. Din bani publici!

* VIDEO. Aplauze din Opoziție când au votat deputatul PNL și senatorul PMP cu probleme grave de sănătate

VIDEO. Deputatul Găină, avertizat în stil mafiot de ministrul Daea: „Să nu murdărească mâna nașului! Nu trebuie să-i explic, el trebuie să înțeleagă!”

Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!”

Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”!

Ca să nu pice la moțiunea de cenzură, Dăncilă îl sacrifică pe mutantul Liviu Alexa. Așa a cumpărat două voturi la Cluj, convingându-i pe deputații Horia Nasra și Cornel Itu să revină în PSD

Lista primelor 444 de secții de votare din Diaspora. Alte 394 de secții sunt în pregătire. Restanțe majore în Italia, Spania, Marea Britanie, Franța și SUA

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Candidatul-fantomă: Radu Moraru. Cronica unei șarlatanii anunțate

3 COMENTARII

  1. LABAGIUL (SIII…la-PROPRIU !!) ăstaaa… a crezut ca-s… „BILUȚELE”/(testiculele) (Sic !) sale (MITITELEEEE !!!!) siii… cum e obisnuit sa stea mai mult CUUU…-„AIA”-N-MÂNĂÂÂ…, a… plecat cu ele, prin sala, sa i le arate si Danciloacai, ca saaa… aiba si ea ooo… (MICA – Sic ! –) BUCURIE, acolooo…, intr-o zi atat de dezastruoasa pentru ea si-ai ei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here