marți, mai 21, 2024
AcasăNewsVIDEO. "Ambuscada" pregătită Codruței Kovesi de slugile fugarului Ghiță: Simion o hăituiește...

VIDEO. „Ambuscada” pregătită Codruței Kovesi de slugile fugarului Ghiță: Simion o hăituiește pe stradă, Ciutacu pe TikTok, iar Ponta pe Facebook. Cascadă de minciuni, cu Ponta în rolul de mitoman-fără-egal

-

Prezența la București a fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, în prezent șefa Parchetului European, a adus mobilizarea în tabăra fugarului Sebastian Ghiță, proprietarul real al postului România TV. Trei indivizi abjecți, din siajul fostului deputat PSD, au pus la cale încă un episod murdar. În ordinea distribuției: George Simion, Victor Ciutacu, Victor Ponta. Cu excepția Codruței Kovesi, toate personajele nominalizate fac parte din falanga rusofilă, anti-europeană.

Primul a intrat în scenă deputatul George Simion (36 de ani), președintele partidului extremist AUR. Acesta, în stilul caracteristic golanului-de-peluză care se bătea cu jandarmii pe la meciurile de fotbal, a urmărit-o pe Codruța Kovesi pe străzile Bucureștiului. La un moment dat s-a apropiat de ea și a început să strige: „Doamna procuror, da’ de ce aveți atâția bodiguarzi după dvs.? Patru gărzi de corp – ce, care-i problema? Vă e frică de ceva? Cam ciudat… Doamna Kovesi, de ce aveți atâția bodiguarzi după dvs.? E incredibil! Procuroru’ european și gărzile de corp – foarte «populare» pe străzile din București”.

Toată scena e oribilă, dar ticăloșia maximă e atinsă de un fake news ordinar introdus spre final de liderul AUR: „E incredibil! Procuroru’ european și gărzile de corp – foarte «populare» pe străzile din București”. Ca și cum un procuror-șef ar trebui să fie popular, inclusiv în rândul infractorilor pe care-i anchetează, îi trimite după gratii și cărora le confiscă averile furate! Absurdul merge mai departe: conform gândirii rusofile (adică otrăvite) a lui George Simion, inclusiv bodiguarzii Codruței Kovesi ar trebui să fie „populari”!

A doua „săgeată putinistă” din scenariul „regizorului” Ghiță: „jurnalistul” Victor Ciutacu (52 de ani), născut din mamă rusoaică și tată școlit în URSS. Gornistul-șef al oligarhului refugiat la Belgrad s-a grăbit să încarce pe contul său de TikTok imaginile produse de George Simion (la a cărui nuntă a fost anul trecut, la Măciuca de Vâlcea, și pe care-l deservește cu emisiuni de propagandă extremistă).

- Advertisement -
Nuntașii de la Măciuca: Mirel Palada – Victor Ciutacu – George Simion – Robert Turcescu – Dan Diaconescu

Operațiunea a fost încheiată de Victor Ponta (50 de ani), „fratele de cruce” al lui Sebastian Ghiță și, mai nou, al lui George Simion. Ponta a preluat pe Facebook postarea de pe TikTok a lui Ciutacu. Fostul prim-ministru PSD, care l-a făcut deputat pe Ghiță și i-a dat contracte de sute de milioane de euro pe banii statului (adică ai noștri), a comentat în cel mai abject mod posibil filmulețul lui George Simion: „Credeam că Doamna Kovesi e foarte «iubită» și nu are nevoie să fie păzită în mijlocul Bucureștiului, mai ceva decât Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea că pe Calea Victoriei din București o atacă rachetele lui Putin! Recunosc că nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat – oare așa de populară este Doamna Kovesi în România, încât îi trebuie 5 paznici? Sincer – toată scenă arată un parvenitism și o aroganță ciocoiască pe care nu am văzut-o la niciun politician. Eu credeam că o apară oricum «focile» de orice pericol Bravo George Simion pentru întrebare și filmare”.

Ponta arată încă o dată că e un semidoct, incapabil să scrie un text de câteva rânduri fără a stâlci limba română. Corect e „Bravo, George Simion, pentru întrebare…”, nu „Bravo George Simion pentru întrebare…”!

Conținutul e de o abjecție rară. Îl redescoperim pe mitomanul Ponta, individul despre care Robet Turcescu spunea pe vremuri că „minte cum respiră” (acum, cei doi sunt prieteni, se apreciază reciproc, joacă tenis împreună). Ponta reia teza lui George Simion că un procuror-șef ar trebui să fie „popular”, adică idolul infractorilor (așa o fi fost el, pe vremea când făcea pe procurorașul). Iar pentru a-și susține teoria, minte înainte chiar de a respira: cică „nu am văzut așa sistem de pază nici la șefi de stat”!!! Ponta știe că spune o minciună, pentru că el însuși, deși nu i s-a împlinit visul de a fi șef de stat, a beneficiat de dispozitive de protecție sofisticate din partea SPP, a SRI și a Poliției, deși nu lupta cu infractorii, ci coabita cu ei în pace și prietenie.

- Advertisement -

Dar cum un mitoman nu are liniște până nu falsifică cifrele și explicit, el întreabă retoric-tendențios „oare așa de populară este Doamna Kovesi în România, încât îi trebuie 5 paznici?”, deși prietenul său Simion afirmase explicit „4 gărzi de corp”. Iar în imagini se văd exact 4 gărzi de corp, nicidecum 5. Nu că ar avea vreo importanță, puteau să fe și 5, dar nu sunt. Așadar, Ponta „minciunește” și cifrele!

Toți cei trei indivizi care joacă roluri în această scenă murdară au relații speciale cu Sebastian Ghiță (44 de ani), cel care a fugit în Serbia pentru a beneficia de protecția regimului pro-rus de la Belgrad.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Luați-i gâtul!“ Hăndrălăii lui George Simion, aduși de AUR în București, i-au agresat pe deputații Ludovic Orban și Csaba Botond când încercau să intre în Parlament

Rețeta Guvernului PSD-PNL pentru miliardele din PNRR: o parte „s-au pierdut”, o parte „s-au furat”! Kovesi: „În România avem trei anchete în desfășurare”

Prietenul lui Ponta e anchetat pentru că le-a dat rușilor (prin fugarul Șor) Aeroportul Chișinău. Iurie Leancă a fost prim-ministru, i-a făcut galerie lui Ponta la prezidențiale și a luat șpagă de la Șor

* VIDEO. Șoșoacă s-a isterizat ca o posedată, în Parlament, la auzul imnului european: „Fir-ar mama voastră a dracu’ de sclavi nenorociți! Omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți!”

„Austeritatea” lui Ciolacu/Ciucă a început cu 60 de mașini cumpărate fără licitație de Budăi la Ministerul Muncii. Ghinea: „Trăim în Ferma Animalelor, unde porcii conduc”

* Austeritate doar pentru popor: șefimea din ministerul lui Burduja tocmai și-a cumpărat 6 iPhone 14 la 7.247 de lei bucata. Ciolacu anunțase că Guvernul „strânge cureaua“

Neamul bugetarilor PSD fericiți. Toată familia Daea lucrează la stat: nevasta, fiica, ginerele și nora sunt angajați la Ministerul Agriculturii, APIA și alte instituții subordonate

- Advertisement -

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -