VIDEO. Șoșoacă s-a isterizat ca o posedată, în Parlament, la auzul imnului european: „Fir-ar mama voastră a dracu’ de sclavi nenorociți! Omorâți cu toții ar trebui să fiți, împușcați în piață publică de trădători nenorociți!”

11
2474
Diana Șoșoacă și ambasadorul rus Valerii Kuzmin la recepția dată de ruși joi, 4 mai. FOTO: Ambasada Rusiei la București

Diana Iovanovici-Șoșoacă, devenită senatoare pe lista AUR, a făcut o criză de nervi miercuri, în plenul Parlamentului, cerând să fie împușcați toți parlamentarii români deoarece a fost pus imnul european cu ocazia zilei de 9 mai, când este Ziua Europei. Conspiraționista, care cu câteva zile înainte se coafase special pentru recepția de la Ambasada Rusiei, a fost în pragul isteriei, drăcuind și răcnind: „Omorâți cu toții ar trebui să fiți!“. În aceeași zi, o tânără din conducerea AUR a fost prinsă încercând să bage în Parlament 4 gloanțe.

Culmea ridicolului a fost atinsă atunci când tocmai avocata Șoșoacă, una dintre portavocile propagandei ruse în România, a ajuns să-și acuze colegii parlamentari că sunt „trădători nenorociți“.

De fapt, tot scandalul a fost făcut pentru electoratul Dianei Șoșoacă, pentru că miza reală era, de fapt, zero. Era un moment special, s-a decis ca imnul Europei să fie cântat în deschiderea ședinței de plen din Parlament, iar imnul României la final.

Ziua Europei, serbată pe 9 mai, marchează pacea și unitatea popoarelor europene și aniversează Declarația Schuman, din 9 mai 1950 – o inițiativă care-și propunea o formă de cooperare între țările Europei astfel încât niciodată să nu mai existe război între acestea. Inițiativa a venit în urma exasperării locuitorilor de pe Bătrânul Continent, care avuseseră parte de două războaie mondiale în doar 30 de ani (1914-1918 și 1939-1945). Diplomații și politicienii au căutat o cale de a preveni viitoare conflicte, propunerea lui Robert Schuman fiind considerată momentul crucial în fondarea Uniunii Europene – un spațiu care rezistă deja de peste 70 de ani fără războaie.

La auzul imnului Europei Unite, Șoșoacă s-a comportat ca o posedată. A început să urle și să înjure, încercând să-i asmută și pe cei din jur. A găsit până la urmă doi deputați care i-au cântat în strună.

Șoșoacă: „Trădătorilor! Hai, mama voastră a dracu’ de nenorociți! Mamă, băi, nu se poate! Trebuie să fiți împușcați cu toții, bă! Bă, fir-ar mama voastră de sclavi nenorociți, omorâți cu toții ar trebui să fiți! Împușcați în piața publică de trădători nenorociți ce sunteți! Rușine să vă fie! Rușine să vă fie! (…) Și ăștia din sală să nu refuze, să nu sară pentru intonare! Bă, ăștia trebuie împușcați, ăștia sunt trădători de… Cei mai mari trădători! (…)”.

Deputat: „Nu avem nicio treabă cu imnul Europei!“.

Șoșoacă: „Corect! Ce mă interesează? (…) Cine-i Europa? E o țară? Ce-i aia, imnul Europei?“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Austeritatea” lui Ciolacu/Ciucă a început cu 60 de mașini cumpărate fără licitație de Budăi la Ministerul Muncii. Ghinea: „Trăim în Ferma Animalelor, unde porcii conduc”

Rețeta Guvernului PSD-PNL pentru miliardele din PNRR: o parte „s-au pierdut”, o parte „s-au furat”! Kovesi: „În România avem trei anchete în desfășurare”

Neamul bugetarilor PSD fericiți. Toată familia Daea lucrează la stat: nevasta, fiica, ginerele și nora sunt angajați la Ministerul Agriculturii, APIA și alte instituții subordonate

11 COMENTARII

  1. Creatura asta a ajuns in Parlament cu ajutorul voturilor a 22.000 de oameni. Aia sunt vinovati ca au trimis o maimuta pitecantropa care face jocurile cnezatului Moscoviei in Romania. Si culmea le face pe fata, fara nicio jena, iar serviciile bine platite nu gasesc nimic sa o infunde. Pentru afirmatiile sale Parchetul se poate autosesiza, macar atata sa faca la ce privilegii banesti au.

  2. nu va place Europa, de ce consumati din Europa?
    Mancati si va inbracati din Rusia, in concedii de ce nu vizitati Siberia, ce cautati la Viena, Paris, Milano, ipocritilor! Va bazati pe votul prostimii!

  3. Vinovati de ce se intampla azi in parlament cu acesti derbedei,nu sunt neaparat cei care i-au ales,cat cei care i-au lasat sa ajunga acolo,prin neprezentare la vot.Caci cei ce i-au creat,care stiu bine de ce i-au impins spre politica ,au facut-o in umbra ambasadei neo-sovietice si doar serviciile romanesti sunt responsabile de asta ,caci sub nasul lor au crescut… tradatori de tara sunt si ei,mai ales ei ,caci sunt platiti sa apere tara si cetatenii de acesti infiltratiiputinisti,deveniti deja teroristi! Presa finantata de ambasada lui putin a tacut complice,imbuibata de dolari murdari.

  4. As fi inteles-o pe doamna Sosoaca daca s-ar fi rastit la fel si la ambasada Rusiei pentru restituirea Tezaurului Romaniei. Dar acolo a mers cu pupi-pupi, lugu-lugu, ciocu mic.
    Nu stiu de ce o mai baga lumea in seama, se vede ca doamna are ceva probleme la mansarda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here