Victorie #Rezist! După 7 rateuri, Adina Florea s-a retras din cursa pentru șefia SS-Gestapo. Sinistra Secție va fi desființată

3
2342
Adina Florea, Sectia Speciala

Tentativa borfașilor din PSD-ALDE de a sugruma justiția prin Secția Specială „SS-Gestapo” a eșuat! Adina Florea, scula lui Tudorel Toader, a capitulat. Soarta Secției este pecetluită.

Consiliul Superior al Magistraturii a precizat joi că procuroarea Adina Florera și-a retras candidatura pentru funcția de șef al sinistrei Secții pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), supranumită Secția Specială sau SS-Gestapo.

„În cursul zilei de astăzi, doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii in funcția de conducere din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, ca urmare a concursului susținut”, precizează CSM într-un comunicat.

Șefa CSM, Lia Savonea, a confirmat personal, printr-un mesaj: „Față de interesul public manifestat, în scopul corectei informări, sunt abilitată să aduc la cunoștința opiniei publice că în cursul zilei de astăzi, doamna procuror Adina Florea a formulat cerere de retragere a candidaturii din procedura numirii in funcția de conducere din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, ca urmare a concursului susținut”.

Lia Savonea (scula lui Dragnea) a fost principala susținătoare a Adinei Florea (scula lui Tudorel Toader) la șefia Secției Speciale, dar ea s-a confruntat cu un blocat repetat din partea facțiunii anti-Florea în CSM.

Lia Savonea a încercat de 7 ori validarea Adinei Florea în funcția de șef al Secției Speciale, dar n-a reușit niciodată. De regulă, nu s-a întrunit cvorumul de ședință, prin boicotul consecvent al unui grup procurori și judecători din CSM.

SS-Gestapo a fost înființată de Tudorel Toader, sub umbrela infracțională a PSD-ALDE, pentru distrugerea justiției din interior, folosind ca mijloace intimidarea și șantajul. Însăși fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost hăituită sălbatic de sinistra „bâtă juridică” la care Adina Florea era șefă-adjunctă.

Viața le-a așezat pe toate în matca lor firească: în loc ca Adina Florea s-o bage în pușcărie pe Laura Codruța Kovesi, Florea a eșuat pe toate fronturile, iar Kovesi e șefa Parchetului European!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Grigore… Secția Specială e construită numai de Tăriceanu pentru 2007 și 2008. Atunci Daniel Morar îi băga pe liberalii lui Tăriceanu în pușcărie. Au încercat să-l asasineze turcii pe Vosganian, și după. Încă se joacă progromul armean.

  Am luat cartea ta 10 August de la mătușa Maria și deja citesc la ea. Să treci pe la rabinul Rafael Shaffer. Vei vorbi cu Mossad. Poți rămâne în România sau cu cetățenie israeliană poți merge în SUA. Te protejez cu Dumnezeu. Ești olimpianul. Antena 3 București știe ceva de acțiunea Armatei din 25 Decembrie 1989. Au început să ciripească săracii lor.
  Dinu m-a trimis la israelieni ca să-l salvez. Luminița l-a luat la Milano pentru ficat. La Londra a fumat și a fost asasinat de CIA Londra pentru chinezi.

  Târgoviște: nu a recunoscut că e nebun și un mare prieten al palestienilor. A murit.

  Mossad: ferește-te de Antena 3 București

 2. Nu stim ce sa intelegem altceva decat ca au loc ceva miscari de trupe, dar mie justitia noastra nu-mi inspira incredere, in sensul ca e plina de cuiburi dubioase si corupte. Justitia e cea care a facut mult rau Romaniei dupa 89. A lasat lucrurile sa se petreaca exact cum au vrut mafiotii pcr-isto securisti….micile satisfactii date maselor au fost un mizilic fata de ce satisfactie au dat celor care s-au imbogatit prin arogarea dreptului de a face ce vroiau cu resursele materiale si umane ale Romaniei! Dar, vorba ceea, fereasca Dumnezeu de mai rau….

 3. Grigore, modifică ‘borfașii din PNL-ALDE’ cu ‘borfașii din PSD-ALDE’ !
  În rest, o știre excelentă referitoare la SS Gestapo și hidoasa Pauker / Fl Adina !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here