Vești din România profundă: în Buzău, 3 primari „s-au ales“ cu 100%; la Caracal, celebrul Doldurea e ca și reales; fiul lui Piedone a moștenit Sectorul 5 de la tatăl său

4
1036
Cristian și Vlad Popescu Piedone, prima dinastie de primari din București, votați masiv de locuitorii Sectorului 5

Impulsionat masiv de Iohannis, prin decizia acestuia de a trăda electoratul în 2021, și de gafele dreptei dezbinate, sistemul care controlează România de 34 de ani a fost în plină ofensivă pe 9 iunie, la alegerile europarlamentare și locale. Dincolo de așteptările unui anumit tip de electorat și de estimările sondajelor, realitatea arată că românii au votat masiv corupții, clanurile de interese, mafiile locale și, în general, vechea clasă de politicieni care i-a sărăcit, ținut în noroaie, subdezvoltare și ignoranță. Pare că România mai are de așteptat până la momentul schimbării.

La firul ierbii, lucrurile au arătat altfel decât din birourile liderilor opoziției, ale sociologilor de la institutele de sondare și ale „middle class“, corporatiștii care-și doresc „o țară ca afară“.

România de la țară: primari care se realeg cu 100% din voturi în sate depopulate și sărăcite, de unde oamenii în putere au fugit unde au văzut cu ochii

Din județul Buzău ne vine vestea că trei primari au fost aleși cu procentaj de 100%. Cei trei au fost singurii pe listă – nimeni nu s-a obosit sau n-a putut să intre în cursa pentru primărie. Bineînțeles, toți sunt de la PSD. Și tot bineînțeles e vorba de localități de buzunar, care nici măcar sate nu pot fi numite, de unde locuitorii au fugit în lume unde-au văzut cu ochii – atât de bine au administrat cei trei respectivele zone.

Liviu Bărăgan a câștigat Primăria Vâlcelele cu 726 de voturi, Iulian Preda a câștigat Primăria Pardoși cu 201 voturi, iar Cristache Grama – Primăria Odăile cu 307 voturi. Iulian Preda a și povestit pentru Agerpres că rezultatul i se pare firesc: „Nu am avut emoții, dar am muncit pentru rezultatul acesta. Am candidat singur în competiție. Am avut o prezență de 77%, destul de mare. Am strâns 100% din voturi“.

Doldurea, patronul din umbră al stației ilegale GPL care a sărit în aer anul trecutla Crevedia, reales cu majoritate zdrobitoare primar în Caracal

Într-o altă parte a țării „roșie“, pe care PSD-ul a sărăcit-o cumplit și a pustiit-o de oameni, un alt caz șocant. Ion Doldurea, patronul din umbră al stației ilegale de GPL care a sărit în aer anul trecut la Crevedia, este ca și reales în funcția de primar al orașului Caracal. Doldurea, omul clanului Stănescu, conducea rețeaua de comerț cu gaz lichefiat importat din Rusia prin intermediul fiului său.

Stația GPL care a sărit în aer la Crevedia funcționa ilegal de câțiva ani. Explozia a ucis 6 persoane și a rănit alte peste 50, distrugând și numeroase imobile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, și-a arătat solidaritatea cu clanul Doldurea.
Acum, Ion Doldurea are 69% după numărătoarea a 72,6% din totalul voturilor.

Bucureștenii din Sectorul 5, bucuroși să-l încoroneze pe Piedone-fiul în locul tatălui – prima dinastie de primari din România

Lucruri care ar face să stea mintea în loc oricărui om normal se întâmplă și la București, unde fiul lui Piedone a fost ales primar al Sectorului 5.

Vlad Popescu Piedone, un personaj atât de limitat încât nu a fost lăsat deloc să vorbească în campania electorală, moștenește astfel „tronul“ Sectorului 5 de la tatăl său, Cristian Popescu Piedone, cel care își face un titlu de glorie din împânzirea administrației locale cu rude.

Tot în București, locuitorii au votat masiv cu primarii Robert Negoiță, de la Sectorul 3, și Daniel Băluță, de la Sectorul 4, în pofida tuturor anchetelor de presă care au demonstrat, în ultimii ani, devalizarea bugetului public, disprețul față de alegători și legăturile cu clanurile interlope.

Cele de mai sus sunt doar câteva exemple dintr-o mare de asemenea cazuri, pornind de la candidații unici din mediul rural și terminând cu reprezentanți ai mafiei imobiliare și ai bandelor interlope aleși în mari orașe de popor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nicușor Dan, șah la Guvernul PSD-PNL chiar în seara victoriei: convoacă un referendum local în București, pentru ca oamenii să decidă dacă grosul banilor merge la Primăria Capitalei sau la cele de sector

4 COMENTARII

  1. Si Doldurea „GPL” din Caracal a castigat detasat, a obtinut peste 69%. Ciolacu: „Cine? Nu stiu cine este Ion Doldurea!”

    Fiul lui Doldurea este unul dintre patronii firmei care opera depozitul de gaz de la Crevedia unde in august 2023 s-a produs o explozie soldata cu moartea a sase persoane si cu ranirea a peste 50, precum si cu distrugerea sau avarierea mai multor imobile, aminteste news.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.