vineri, aprilie 12, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVandalism rusesc în Herson: "Agățați în fiecare cameră portretul suveranului nostru comun...

Vandalism rusesc în Herson: „Agățați în fiecare cameră portretul suveranului nostru comun V. V. Putin! Sărutați steagul și cântați imnul Rusiei în fiecare dimineață! Venim și verificăm”

-

Așa-zișii „pacificatori” ruși, trimiși de regimul criminal de la Kremlin să-i „denazifice” pe ucraineni, au vandalizat casele din Herson, înainte să se retragă din singurul centru regional cucerit de la începutul invaziei.

Invadatorii putiniști au scris și niște mesaje barbare, de sorginte stalinistă, amenințând că se vor întoarce de unde au plecat. Până atunci, ei recomandă populației, cu un cinism ieșit din comun, să le respecte cerințele.

Ziaristii.com vă prezintă două dintre avertismentele putiniștilor, care au fost publicate pe contul de Twitter al blogger-ului militar Necro Mancer.

Primul avertisment (scris pe o ușă)

„Dragi ucraineni, purtați-vă cuviincios, nu uitați că vă aflați pe teritoriul Imperiului Rus!

- Advertisement -

Noi am plecat într-un concediu de odihnă, dar ne vom întoarce repede.

1. Nu roadeți mobilierul!

2. Nu dormiți pe podea!

- Advertisement -

3. Nu deranjați trecătorii!

4. Nu bateți din picioare!

5. Închideți ușile mai ermetic!

Pentru întoarcerea noastră, recomandăm cu tărie să restabiliți ordinea și să agățați în fiecare cameră portretul suveranului nostru comun V. V. Putin.

P. S. În fiecare dimineață să sărutați steagul și să cântați imnul Rusiei! Venim și verificăm.

Cu dragoste, Forțele Speciale de Tancuri ale Rusiei.”

Al doilea avertisment (scris pe un șifonier)

Din imagini se poate observa că șifonierul distrus conține tot felul de mesaje amenințătoare atât la adresa civililor pașnici, cât și la cea a armatei ucrainene sau forțelor NATO.

  • „Surprinde rușinea. Asta-i coliba unei păsărici.”
  • „Cine nu este cu noi / Acela este sub noi / Tancul îl vom realimenta / Și vă vom trimite la Bandera.” (Stepan Bandera, 1909-1959, a fost politician și conducător al Organizației Naționaliștilor Ucraineni – n. red.)
  • Militarul ucrainean este ironizat: „A făcut o plimbare, la dracu’, de-a lungul centurii forestiere.”
  • „VSU (Forțele Armate Ucrainene – n. red.) = Vse skoro umiraem.” („Vom muri cu toții repede” – n. red.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rechizitoriul Tel Drum: Bogdan Chireac și Radu Tudor (Antena 3) erau plătiți de gruparea infracțională a lui Liviu Dragnea

* Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

* VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

* Generalul Ben Hodges: „Putin va pierde bătălia decisivă pentru Crimeea la vară. Iar până la sfârșitul lui 2023 va pierde bătălia internă pentru Kremlin”

* Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

* Popa Calistrat: „Vii tu, o măciucă isterică nemăritată, să faci teatru în faţa la 500 de oameni?”. Preotul AUR-ist s-a furișat pe la spate și a lovit femeia cu pumnul

* Înfrângerea care scapă lumea de pericolul Trump: republicanii pierd Senatul SUA pe mâna fostului președinte!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -