„Vai, ce idioți ne conduc! Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost”. Cristian Ghinea râde de liderul PSD, după ce acesta a spus că „PNRR nu există”

7
986
Marcel Ciolacu, un habarnist periculos

Marcel Ciolacu e un prost, a concluzionat Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene din partea USR, după ce premierul a spus că n-ar exista niciun document cu Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Ghinea a reamintit că nu mai departe de acum câteva luni același Ciolacu se lăuda că a trimis documentul cu PNRR revizuit către Comisia Europeană.

Cristian Ghinea

Noua salvă de minciuni a liderului PSD a fost taxată, de această dată, de principalul autor al PNRR, Cristian Ghinea (46 de ani). Acesta a râs de Marcel Ciolacu: „Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă”.

Ghinea încheie sec, punând link-ul către documentul PNRR publicat pe site-ul Guvernului: „Marcele, uite, mă! https://mfe.gov.ro/pnrr/ Vai, ce idioți ne conduc!”.

În mod incredibil, premierul Marcel Ciolacu declarase luni că „am dat și eu în căutare, să mi se pună PNRR la dispoziție. Nu există. Dacă ați mai auzit așa ceva, în Guvernul României proiectul PNRR nu există!”.

Această prostie a fost preluată și propagată fără nicio obiecție de mai multe televiziuni de știri care primesc de la PSD câteva zeci de milioane de euro pe an, bani publici, pentru „propagandă și presă”.

Respectând consemnul partidului, mulți parlamentari ai PSD rostogolesc pe televiziunile anesteziate cu bani publici o altă minciună legată de PNRR: aceea că nici măcar Parlamentul n-a văzut „PNRR-ul secret” al lui Cristian Ghinea. În realitate, PNRR a a fost prezentat în Parlament pe 21 mai 2021 de prim-ministrul de atunci, Florin Cîțu. Dovada se află chiar pe site-ul Guvernului, inclusiv în format video!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* S-a născut naționala de fotbal pentru America 2026! Mergem cu încredere la Euro 2024: avem, în sfârșit, o echipă valoroasă și cu suflet

* VIDEO. Cum au prăduit PSD-iștii Parcul IOR. Nicușor Dan: „Firea și Negoiță au spus că a ars arhiva și nu pot demonstra că acolo e parc! Prefectul Capitalei a mers la instanța necompetentă”

* Festivalul analfabeților, organizat de Robert Negoiță în fața PMB: nici măcar un mesaj al PSD nu era scris corect românește! Negoiță însuși a luat BAC-ul la 31 de ani și a plagiat integral teza de doctorat

* Propagandă scârboasă făcută Chinei și Rusiei de un profesor universitar doctor din Sibiu. Minciuni grosolane, antisemitism, dezinformare, intoxicare. Antioccidentalism violent, în termenii propagandei bolșevice a anilor ’50

* EDITORIAL. Nerușinatul domn Rareș Bogdan – „number one” în căpușarea banilor publici. La piață, cu prada la vedere

Antena Group – 935.292,99 lei, Gândul – 360.000 de lei, Digi 24 – 332.732,5 lei, podiumul banilor publici încasați de presă de la Robert Negoiță pentru propagandă

* VIDEO. Interviu vomitiv al Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu: „Când vorbiți, liniștiți. Observați binele din oameni. Sunteți un monument de răbdare!”

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Diversiunea „Longhin Jar” la Realitatea Plus. Adevărata Biserică Ortodoxă Ucraineană are 20 de milioane de credincioși și nu se supune Moscovei, cum face provocatorul Jar

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști germani, considerat expert de top în probleme rusești, a luat șpăgi de 600.000 de euro de la Moscova! În România, rețeaua cuprinde șefi de publicații, spune Armand Goșu

7 COMENTARII

  • Prost, prost, dar hoț ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 1. Luminita Aldea
  „Am aflat că Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus încetarea procesului penal împotriva inculpaților din dosarul retrocedărilor ilegale de păduri de la Romsilva. Faptele s-au prescris…

  Cum au putut amâna atât de mult judecătorii procesele, încât s-au prescris faptele din procesul în care o frăție mafiotă formată din Viorel și Andrei Hrebenciuc (tată și fiu), Ioan Adam, Paltin Gheorghe Sturdza și mulți alții, a mușcat o halcă mare din pădurile României și a scăpat de închisoare și pădurea revendicată fraudulos poate rămâne la cel ce a revendicat-o, dacă Romsilva nu deschide un nou proces?!

  Mă ia cu amețeală când citesc suprafața revendicată ilegal: 43227 ha de teren forestier din județul Bacău, și valoarea prejudiciului: peste 300 de milioane de euro.

  Asta nu pot înțelege și nici nu știu.

  Viorel Hrebenciuc și-a recunoscut vinovăția, că a intervenit pe lângă funcționari publici din județul Bacău ca Paltin Sturdza să primească 43227 ha de teren, din care să dea fiului său, Andrei, 12000 ha, ca răsplată. Și Andrei Hrebenciuc și Ioan Adam și-au recunoscut faptele. Chiar și așa, judecătorii i-au scăpat.”

  „NOUA” „justitie” ESTE IARASI CE A FOST SI MAI MULT DE ATAT !
  excelenta sa savonea: „S-A INSANATOSIT „justitia””. SANATOASA TUN ! TUN DUPA TUN !

  GUZGAN DUPA GUZGAN. VARAN DUPA VARAN.

  • SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT, NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI SI NE LUAM ‘justitia’, ADICA TOATA PUTEREA”.

 2. Ciolacu este pregatit de servicii pentru postul de Presedinte al Romaniei. Toate iesirile sale publice se inscriu intr-o veritabila campanie de imagine. Pana si Iohannis pare sa fie de acord cu vaslasul teroristului Haissam si gonac la partide vanatoare. Geoana nu va fi presedinte pentru ca hienele din P$D ii vor da lovitura finala. Stanescu, Dancu, Fierea, Grindeanu nu au sanse, dar covrigarul da. maCiuca iar putea opune rezistenta insa este un biet general de carton impostor si infulecator de privilegii. Celelalte partide precum USR, Forta Dreptei, PMP, UDMR ar trebui sa sustina un candidat propriu, care nu este inregimentat politic pentru ca altfel alegem intre un hot de portofele si un violator de anti-rusofili, ambii cu Putlerul in suflet. Riscam sa ajunge in sfera Rusie atat cu Ciolacu cat si cu Simion. O sa fim precum Croatia unde presedintele este pe fata cu Putler. Daca Ucraina determina Rusia sa ceara armistitiu se mai ofera un ragaz. Oamenii care voteaza ciuma si care nu se prezinta la urne sunt marea problema in 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here