„Eroul” George Simion: a făcut accident și și-a convins victima să nu depună plângere. A fost prins din nou conducând fără permis

2
5112
George Simion e agresiv și încalcă legile nu doar pe scena politică, dar și pe șosele

George Simion, „eroicul” lider al partidului extremist AUR, are la activ în acest an un accident de mașină soldat cu o victimă, dar și un dosar penal pentru că a fost prins conducând fără permis. Simion ar fi trebuit să aibă dosar penal încă de la primul eveniment, dar a reușit cumva să convingă victima să nu depună plângere. A doua oară însă n-a mai scăpat.

„Urmașul Căpitanului” și-a luat viteză pe șosele. În luna aprilie, la Buzău, Simion a accidentat un om. Incidentul s-a produs din vina liderului AUR, așa că polițiștii i-au deschis dosar penal, mai ales că persoana respectivă a fost rănită. Însă politicianul a reușit să convingă cumva victima să nu depună plângere. Cazul a fost mușamalizat și George Simion a scăpat de dosarul penal, rămânând doar cu carnetul de conducere suspendat.

Asta nu a însemnat că, rămas fără permis, Simion n-a mai urcat la volan, ba dimpotrivă. Polițiștii l-au prins în noaptea de joi spre vineri, în Piața Victoriei, conducând o mașină. A izbucnit o ceartă, liderul AUR fiind „tare în gură” ca orice parlamentar român care “se respectă” atunci când e prins comițând fapte ilegale.

Poliția a emis un comunicat în care menționează: „(…) Polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce“.

AUR pregătește duminică un miting „de protest” după modelul celui petrecut luna trecută la Praga, care să plece de la prețul mare al gazelor și al energiei electrice. Dacă se va ajunge la scandări anti-UE, antiamericane și anti-NATO, nimeni nu se va supăra. Modul în care a decurs mobilizarea la miting a fost destul de dubios. De peste două săptămâni, Bucureștiul e împânzit cu afișe nerevendicate de nimeni în care oamenii sunt chemați la „protest“ pe 2 octombrie. Se menționează ziua, ora și locul, dar nu și motivul protestului și nici cine îl organizează.

Ultimul miting notabil organizat de AUR a fost cel din decembrie anul trecut, când grupuri violente întărâtate de George Simion au luat cu asalt Parlamentul. Jandarmeria a lăsat inexplicabil nesupravegheată poarta dinspre Senat, iar mulțimea a ajuns până la intrarea în Palatul Parlamentului. Cei dinăuntru au baricadat ușile, apoi au apărut și jandarmii și lucrurile au reintrat sub control.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Marele jaf: cele 600 de BMW-uri cumpărate de Poliția Română de la prietenul lui Iohannis sunt cu 9.000 de euro/bucata mai scumpe decât exact același tip de mașini luate de Polonia

* Soldat rus întors de pe front, despre sutele de mii de recruți: „Sincer, vor muri cu toții. Dar nu simt nicio simpatie pentru ei. Noi suntem fasciștii. Pe bune, noi suntem fasciștii!”

* Se profilează o nouă catastrofă militară pentru ruși în estul Ucrainei: trupele din localitatea strategică Liman și împrejurimi sunt izolate și pe cale de a fi încercuite

* Răspunsul SUA la valurile umane aruncate de Putin pe front: trimite Ucrainei încă 18 sisteme HIMARS, pe lângă cele 16 deja existente! General american: „Moment ireversibil”

* Rușii s-au bucurat degeaba: Giorgia Meloni asigură Ucraina de „sprijinul loial” al Guvernului său în lupta „pentru cauza libertăţii poporului ucrainean“

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here