„Urât mai pleacă otrava asta! Urât” / „Mai bine #câine decât #cățea!”. Reacții aprige după ultima mizerie a PSD-istei Firea la adresa lui Nicușor Dan

3
1768

Mizeria de vineri seară a Gabrielei Firea, a cărei echipă a afișat un mesaj calomnios pe cel mai mare panou de publicitate din centrul Capitalei, stârnit o amplă revoltă pe rețelele de socializare. Numeroși jurnaliști, lideri de opinie și simpli cetățeni au comentat indignați ticăloșia candidatei PSD. Doar câteva vuvuzele din alaiul primăriței au apreciat gestul acesteia.

„Urât mai pleacă otrava asta. Urât. Aseară, ne-a arătat un coleg aceste imagini și am crezut că e un fake, pur și simplu am refuzat să cred că e o posibilă o asemenea mizerie pe panourile de la Cocor. Pentru cine credea că dupa faza cu «familiile fără copii…» chiar s-a schimbat măcar un milimetru această ființă. De rea ce e, de toxică, a făcut praf orașul ăsta. Pleacă. Pleacă!”, a scris jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

„Se simte disperarea. Și asta e plătită din banii contribuabililor, cu siguranță. Cum, mă, să pui asemenea mizerie de mesaj în mijlocul Bucureștiului?! Duminică votăm pentru a scăpa de corupție și incompetență. Cât despre mesaj, cum bine spunea o prietenă virtuală: mai bine #câine decât #cățea”, a punctat Radu Duțu.

Nicușor Dan s-a rezumat la un foarte scurt comentariu: „Ăsta e PSD”.

În bula celor care au aplaudat afișarea mesajului în centrul Capitalei a țâpurit Oana Lovin, videochatistă PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ANALIZĂ. Discursul urii: cum a gândit campania electorală clanul Firea-Pandele. De la “homosexualii USR” la falsele panouri USR cu mesaje anti-Nicușor Dan

3 COMENTARII

  1. O mizerabila corupta si borata, ieri cand am vazut panoul, mi s-a suit sangele la cap, imi spuneam ca pur si simplu nu e posibil asa ceva, atata mizerie umana nu s-a mai vazut, dar psd e capabil de orice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here