Unul dintre marii propagandiști ai Moscovei recunoaște că trupele ucrainene dețin controlul focului în Bahmut. „Fără putere, nu vei fi puternic. Cei slabi nu câștigă”

1
3546
Aleksandr Sladkov

Degeaba au cucerit trupele Wagner orașul-ruină Bahmut din regiunea Donețk, dacă armata rusă nu-i poate asigura apărarea. Militarii lui Șoigu se lovesc de aceeași problemă ca mercenarii lui Prigojin: penuria de proiectile.

Situația este deosebit de grea pentru invadatori. O spune chiar unul dintre cei mai înverșunați propagandiști pro-Kremlin, Aleksandr Valerievici Sladkov (57 de ani), jurnalist multi-premiat la Kremlin.

Acesta este corespondentul militar special trimis de compania de radio și televiziune de stat din întreaga Rusie, VGTRK, pentru a relata ce se întâmplă în prima linie a frontului din Donbass. Are numeroase premii și ordine naționale acordate de regimul de la Moscova.

Printre distincțiile de stat primite de Sladkov se numără două Ordine ale Curajului (2000 și 2009), Ordinul „Onoare” (1996), Medalia Trupelor de Interne a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei „Pentru Asistență” (2009), Ordinul Prieteniei (2013).

Mesajul propagandistului putinist, postat miercuri, 5 iulie, pe canalul său de Telegram, a strâns într-o singură zi peste 2,2 milioane de vizualizări.

Aleksandr Sladkov: „Am lăsat în urmă Kleșceevka. Se află lângă Bahmut. Trebuie verificat – dacă vor infirma, voi fi bucuros. Dacă totul este așa, este de rău. Bahmutul se află sub controlul focului Forțelor Armate Ucrainene. Nu pot spune niciun cuvânt rău despre băieții noștri care au plecat de-acolo. Conform datelor mele, este din nou «dieta de proiectile». Aș fi bucuros să mă înșel. Fără putere, nu vei fi puternic. Cei slabi nu câștigă. Orașul Bahmut este amenințat cu un atac. Îl putem păstra? Cine știe…”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Prima gafă externă de proporții a lui Ciolacu a pus România într-o situație penibilă: germanii au refuzat oficial cererea premierului PSD de a trimite trupe permanente

* Prostie fără margini în „România Educată”: rezultatele la Evaluarea Națională au fost afișate greșit, aruncând în haos sute de mii de copii și părinți! A trebuit să fie republicate

* Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

* Apropiați ai Gabrielei Firea apar într-un înfiorător dosar de tortură la un azil de bătrâni. O fostă responsabilă pentru aceste atrocități lucrează acum la Ministerul Familiei; Firea a luat-o cu ea de la Antena 1, via Primăria Capitalei

* Victor Rebengiuc: „Pot să spun că sunt fericit într-o ţară condusă de Marcel Ciolacu? Asta e nenorocirea noastră” / „Revoluţia a fost o iluzie, ruşinea pe care o trăim acum. Moştenitorii comuniştilor au pus mâna pe putere, au furat toţi banii”

Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* VIDEO. Băsescu către jurnalistul-mutant de la Realitatea Plus: „Marș, mă! Documentează-te!”. Fostul președinte i-a aplicat chiar sloganul televiziunii. Răzbunarea frustratului: i-a închis telefonul

* CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

* VIDEO. Minciunile lui Putin. De la „Rusia nu are nimic de-a face cu Wagner” la „Wagner este finanțat în întregime de stat”. Mercenarii sunt responsabili de masacre în mai multe țări și declarați organizație criminală la nivel mondial

* „Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

  1. Daca cel din poza este propagandistul….atunci, cei care se uita in gura lui sunt cu creierii varza. Eu nu i-aș da nici foc să-și aprindă o țigară, că poate să se autoaprinda de la vaporii de alcool pe care ii emana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here