Un mecanic de la metrou conducea beat criță, aproape de coma alcoolică. Trenul nu mai pleca din stație, călătorii s-au plâns poliției, care i-a pus fiola: alcoolemie 1,46‰!

0
1269

Caz extrem de grav la metru: UNICUL mecanic al unei garnituri de tren conducea beat criță, cu o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cum trenul nu mai pleca din stația Dristor, călătorii au anunțat poliția metroului. Un echipaj i-a pus fiola mecanicului, iar rezultatul i-a îngrozit.

Metrorex îl anchetează pe mecanicul de tren care a condus beat. Sancțiunile vor fi conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente – a anunțat joi compania, potrivit Mediafax.

„Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente”, anunță Metrorex.

Compania transmite că mai multe informații vor fi furnizate după finalizarea verificărilor aflate în desfășurare.

Un mecanic de tren este acuzat că a condus beat, incidentul având loc miercuri, 2 decembrie, în stația de metrou Dristor.

Starea în care se afla mecanicul a fost sesizată de călători, care au mers la cabina acestuia, după ce au văzut că trenul nu mai pleca din stație.

Mai multe persoane au anunțat polițiștii din stația de metrou, iar în urma alcooltestului a reieșit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Garniturile de tren de la metroul bucureștean sunt conduse de câte un singur mecanic.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here