Un gladiator monstruos, fost membru al Grupului Wagner, a fost lichidat pe frontul din regiunea Donețk. Era înrolat într-un batalion de forțe speciale

1
964
Roman Litasov - monstrul din Kaliningrad

Temutul luptător rus Roman Igorevici Litasov, fost membru al grupării paramilitare private PMC Wagner, și-a pierdut viața pe frontul din Ucraina, în bătălia de la Ceasiv Iar, localitate situată în regiunea Donețk. Data morții: 19 mai 2024.

Monstruosul gladiator putinist ar fi împlinit 36 de ani pe 31 mai. Era înrolat în grupul de recunoaștere „Ezji” din cadrul Batalionului 88 al forțelor speciale al grupării de crimă organizată OGP „Espanola”.

Litasov provenea din regiunea Kaliningrad. În timpul vieții, el a primit mai multe distincții atât din partea PMC Wagner, cât și din cea a statului rus: premiul „Pentru curaj”, medalia „Crucea neagră”, medalia „Mașina de tocat carne Bahmut”, „Pentru curaj – PMC Wagner”, „Pentru capturarea Bahmutului”.

Anunțul despre decesul invadatorului a apărut chiar pe canalul oficial de Telegram al organizației militare „Espanola”, unde se arată că acesta a participat la ostilitățile militare din februarie 2022 și că „a mers să-și apere patria fără nicio ezitare, la chemarea inimii”.

După ce a semnat un contract cu armata de mercenari condusă pe atunci de Evgheni Prigojin, Litasov s-a remarcat pe câmpul de bătălie din regiunea Donețk, după ce a participat la așa-zisa „eliberare” a orașului Bahmut.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Era membru AUR ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.