Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie, prin programul „Litoralul pentru toți”

0
945
Mohammad Murad, președintele FPTR

Românii care vin în stațiunile românești de la Marea Neagră, în perioada 1-30 septembrie, se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei pe noapte, prin programul „Litoralul pentru toți”. Programul se află la cea de-a 37-a ediție și a fost lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), condusă de Mohammad Murad.

Programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1-30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

49 de hoteluri de pe litoral s-au înscris în program până în prezent, iar lista se mărește zilnic.

Aflat la a 37-a editie, programul special „Litoralul pentru Toţi” prezintă același interes din partea turiștilor ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Până în prezent. s-au înscris în program 49 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte.

Chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, din cauza pandemiei de Covid-19, iar costurile de operare s-au majorat, din aceleași cauze, cu aproximativ 25%, majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de 8 ani, pentru a veni în sprijinul turiştilor.

Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și prin revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță

La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele Executiv al FPTR: „Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor. Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre”.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (președinte Mohammad Murad) este singura federație patronală cu reprezentativitate legală la nivel de ramură, atestată prin hotărâre de instanță. FPTR are în componență un numar de 5.344 de societăți comerciale din turism și asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, reprezentând 37% din forța de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro și gestionand, într-o pondere covârșitoare, capital românesc.

Detaliile, inclusiv o listă actualizată permanent a hotelurilor incluse în acest program, se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

Complexul Phoenicia din Mamaia-Nord

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.