Un băiețel de nici 2 ani are coronavirus și e internat în spital de o lună

0
462

Luke Schreiber, un băiețel care nu a împlinit încă doi ani, trăiește în statul american Michigan și de o lună se luptă cu infectația provocată de coronavirus. De la primele simptome, temperatura a ajuns la peste 40°. Mama copilului a transmis un mesaj pe Facebook pentru toți cei care se plâng de carantină. 

Fanpage.it povestește trista pățanie a lui Luke și a părinților săi: nu împlinise doi ani de zile când a fost diagnosticat de Covid-19. Totul a început în data de 1 martie, când familia era așezată în fața televizorului pentru a privi „Frozen”, celebrul film al companiei Disney.

Amanda May, mama lui Luke, a relatat pentru Detroit News că băiețelul și-a pierdut dintr-o dată cunoștința. În zilele următoare nu a mai avut semne că ar fi ceva suspect, apoi starea lui a început să se înrăutățească: avea febră extrem de mare. „Era, practic, fierbinte. Am mers imediat la spital”, povestește Amanda.

La 6 ore după ce a fost internat, Luke avea încă temperatura de peste 40°C. A fost oprit în spital toată noaptea. Medicii au avut nevoie de peste 12 ore peste a reuși să-l stabilizeze. Diagnosticul: coronavirus.

Medicii le-au explicat părinților că dacă ar fi întârziat câteva ore, probabil că distrugerile la creier ar fi fost iremediabile.

De la internarea lui Luke au trecut patru săptămâni, și copilul se luptă în continuare cu boala. De multe ori, febra îi crește la 40°C, iar părinții stau cu inima strânsă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Amanda May face un apel către persoanele care se plâng de carantină și de măsurile restrictive, în timp ce alți oameni se luptă pentru salvarea celor dragi. „Siguranța publică și viețile umane sunt mai importante decât afacerea ta – este doar un dezavantaj momentan. Suntem într-o mare recesiune, iar economia plătește prețul ei… Dar între timp așează-te, calmează-te, roagă-te și lasă experții să rezolve situația cea mai dificilă din ultimii ani!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here