Ultimele zvârcoliri. Firea a afișat pe magazinul Cocor, în inima Capitalei, panouri gigantice în culorile USR, pe care scrie #TRAFICDEINFLUENȚĂ

3
3285
În ultima seară de campanie electorală, Firea a afișat pe Magazinul Cocor, în inima Bucureștiului, atacuri mizerabile la adresa lui Nicușor Dan și a USR. Imitând culorile și grafica partidului, mesajele îl atacau pe contracandidatul primăriței PSD. FOTO: G4Media.ro

Campania electorală a Gabrielei Firea s-a încheiat exact așa cum a început, cu mizerii fără margini și atacuri suburbane la adresa contracandidatului Nicușor Dan și a USR-PLUS.

Vineri seara, în ultima zi în care a mai fost permisă publicitatea electorală, pe Magazinul Cocor, chiar în inima Bucureștiului, la 200 de metri de Kilometrul 0 al României, Firea a aprins panouri luminoase gigantice, care imitau culorile și sigla USR, pe care scria #TRAFICDEINFLUENȚĂ și #CÂINE, arată G4Media.ro.

Mesajele fac parte din campania instrumentată de clanurile și mafia din spatele Gabrielei Firea în ultimele săptămâni. Presupuse acțiuni ilegale ale lui Nicușor Dan, înregistrări ale unor conversații cu personaje controversate, difuzate prin “trompeta” Dana Budeanu – prietena Gabrielei Firea – și apoi preluate și difuzate masiv de posturile de televiziune ale Sistemului (Antena 3 și România TV), precum și de site-urile finanțate și controlate de Mafie.

O conversație nerelevantă a lui Nicușor Dan, prezentată drept trafic de influență, a fost folosită pentru a acoperi adevăratul scandal de corupție, licitația de 160 de milioane de euro trucată de Firea și anulată de Justiție

S-a ajuns astfel, prin intermediul aparatului de propagandă, să nu se discute despre ilegalitățile clare și grave comise de Gabriela Firea, căreia Justiția i-a anulat definitiv licitația de 160 de milioane de euro pentru tramvaie, pe motiv că a fost trucată, și să se “toace” de dimineață până seara faptul că Nicușor Dan a vrut să medieze un conflict între un afacerist și Primăria Sectorului 4.

Culmea este că instanțele judecătorești au dat câștig de cauză punctului de vedere susținut de Nicușor Dan în respectivul proces, dar acest amănunt a fost “pierdut” pe drum de propaganda Gabrielei Firea.

Pe parcursul campaniei electorale, actuala primăriță a folosit din plin și abuziv resursele publice. Sute de spoturi cu “mari realizări” au rulat non-stop la posturile TV. Firea și-a comandat interviuri când a vrut, în timp ce Nicușor Dan a avut o expunere mult mai mică și în general negativă. Resursele și personalul din Primăria Capitalei au fost folosite pentru a perturba acțiuni ale Opoziției.

Secvența de vineri seara, cu panourile luminate în culorile USR, imitând grafica acestui partid pentru a transmite mesaje împotriva lui Nicușor Dan, a încheiat rotund o campanie dominată de agresivitatea, limbajul suburban și disperarea Gabrielei Firea, care acum tremură că ar putea pierde alegerile de mâine.

Odată cu Firea tremură și întreaga oligarhie și tot sistemul de interese clădit în ultimii ani, care a exploatat resursele uriașe ale orașului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Exact asa au facut psd-istii si cu DNA-ul, s-au legat de cateva cazuri de nereguli din care au facut un tamtam imens pentru a-si scapa marii corupti pe motiv ca DNA-ul in sine e discutabil. Ei stiu ca au captivii lor manipulati pana la mutilarea gandirii si sunt lasati sa minta pentru ca institutiile statului care ar trebui sa amendeze minciuna si inselatoriile, sunt corupte tot de ei. Deci traim in tara in care o mafie PROSTESTE LA PROPRIU POPULATIA!!!

  2. Este un gest absolut incalificabil, m-a lasat muta aseara cand am vazut enormitatea mizerabila. Orice bucurestean de omenie, si sunt sigura ca mai exista in Bucuresti specia in sine, nu va vota panaramele psdiste, in frunte cu javra de firea, iar votantii lui basescu ar fi bine sa-l voteze pe Nicusor Dan, nu sa se alieze cu toapa corupta in maduva firea.

  3. Din imagine, se vede că e cam albastră situaţia la Firea, abandonată, ba chiar criticată de influenceri care s-au reorientat de curând. La 30 octombrie 2015, a fost incendiul de la Colectiv, apoi a demisionat Ponta, dar Dragnea, la alegerile locale din 5 iunie 2016, tot a primit 7 primării din 7! Între timp însă, sute de mii de bucureşteni au învăţat să se adune la protestele anticorupţie, aşa încât PSD va regreta că a gazat Capitala în 18 august 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here