sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUcrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu...

Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

-

Armata ucraineană le-a aplicat o lovitură puternică invadatorilor ruși chiar în Donbass-ul pentru care sceleratul Putin a declanșat “operațiunea specială” militară din Ucraina. L-au lichidat pe Iuri Krikulenko, fost deputat de Donețk, după ce i-au aruncat în aer clubul de noapte “Bermuda” din orașul Gorlovka.

Evenimentul tragic pentru Kremlin s-a produs miercuri, 10 august. În localul patronat de politicianul pro-Putin, poreclit “Benia”, tocmai avusese loc o întâlnire importantă a militanților rusofili. Imagini cu ruinele imobilului bombardat au apărut pe site-ul Obozrevatel.com.

Ziarele propagandei de la Moscova au încercat să mușamalizeze uciderea lui Krikulenko, inventându-i un “atac de cord”. Un cetățean din Gorlovka, citat de mai multe ziare ucrainene, a scris însă pe Facebook următoarele: “Vor vorbi despre un atac de cord, un accident sau alte prostii – să nu credeți! Cauza este aceeași acolo: artileria Forțelor Armate ale Ucrainei! Pe scurt, «Benia» s-a dus la Kiev pe rețeaua de apă subterană. Li se pregătește și altora”.

La rândul său, renumitul blogger ucrainean Denis Kazanski a fost la fel de ironic: “În Gorlovka, urmare a unei neglijențe, a dispărut clubul de noapte Bermuda, care aparținea deputatului DPR, șeful criminalității locale, Iuri Krikulenko, poreclit «Benia». Ei spun că acolo a avut loc o întâlnire importantă, dar cineva a încălcat măsurile de precauție privind siguranța la incendiu”.

- Advertisement -
Și ce mai petrecea Iuri Krikulenko!

Obozrevatel.com: “Se știe că Iuri Krikulenko a deținut funcția de deputat al Consiliului orașului Gorlovka până în 2014. A devenit fondatorul «primăverii rusești» din Gorlovka, trecând de partea invadatorilor. Multă vreme a încercat să-și reia schemele criminale pentru exportul de fier vechi. A avut conflicte cu un alt reprezentant al lumii criminale din Gorlovka, Armen Sargsian”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Viceprimarul Guru din regiunea Herson, instalat în funcție de invadatorii ruși, a fost împușcat în propria casă

* Asasinii GRU trimiși de Putin să-i ucidă pe ministrul Apărării și pe șeful GRU din Ucraina au fost arestați de serviciile secrete de la Kiev

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* Partizanii ucraineni din Crimeea le-au livrat rușilor plăcinte cu otravă pentru șobolani. 8 invadatori au murit pe loc, iar 18 sunt la terapie intensivă

* După divorț, Putin și-a făcut miliardară fosta soție, pe banii rușilor. Liudmila trăiește în Occident fără niciun fel de sancțiuni

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Mesajul de adio al artistei care s-a sinucis la a 5-a încercare, înecându-se în Lacul Morii. A activat la Festivalul „George Enescu”, dar a fost răvășită de „o iubire neîmpărtășită”

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -