Ucrainenii au lichidat un comandant al forțelor speciale rusești din autoproclamata „Republică Populară Donețk”, venit din Siberia

2
3443
Vasili Tonkih, "viteazul" devenit țărână

Armata ucraineană l-a eliminat pe căpitanul Vasili Tonkih, care în ultimii 7 ani a fost comandantul unei unități a forțelor speciale ale Kremlinului în autoproclamata „Republică Populară Donețk”. Lichidarea teroristului rus s-a produs pe frontul din regiunea Donețk, ocupată temporar de putiniști. Mai precis, în orașul Ugledar din raionul Volnovask.

Căpitanul Vasili Tonkih făcuse parte din Garda Națională a Federației Ruse. Înainte de a se stabili în regiunea Donbass, el locuise în Magadan, un oraș de 96.000 de locuitori, din regiunea cu același nume din Extremul Orient rusesc (port la Marea Ohotsk, cu deschidere spre Oceanul Pacific).

Anunțul despre uciderea cotropitorului a apărut inițial pe canalul de Telegram al InformNapalm – un proiect internațional de voluntariat menit să-i informeze pe cetățenii Lumii Libere despre războiul ruso-ucrainean. Apoi, informația a fost preluată de site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

Vasili Tonkih și camarazii săi teroriști

Se mai precizează că Tonkih era comandantul Companiei 1 a forțelor speciale ruse din Donețk și că a mai participat activ la bătăliile crâncene pentru cucerirea orașului Mariupol, tot din regiunea Donețk.

Șeful comunității InformNapalm, Irakli Komahidze, a publicat pe Telegram mai multe fotografii cu ofițerul Kremlinului și cu o parte dintre camarazii săi.

Vasili Tonkih (în medalion)

InformNapalm: „A atras imediat atenția faptul că rusul a fost înmormântat în Donețk. S-a stabilit că Vasili Tonkih s-a aflat încă din anul 2015 (dacă nu mai demult) pe teritoriul ocupat al Donbass-ului sub denumirea «EiNu-sAcolo» (cu referire la ucraineni – n. red.), în calitate de instructor și comandant al uneia dintre formațiunile ilegale ale așa-numitei DPR”.

Grup de teroriști ruși, condus de Vasili Tonkih

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* „Este absolut revoltător că directoarea liceului «Lazăr» propune ca model elevilor un golan de cea mai joasă speță, incult și scandalagiu, pe George Simion”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Promovat de B1 TV, „nuntașul” Turcescu lovește din start: doar invitați AUR-isto-PSD-iști, cu „nuntașul” Palada în frunte! Publicul e oripilat: „Locul tău e la RTV. «AUR» scrie pe fruntea ta!”

* PSD-istul Adrian Țuțuianu este noul secretar general adjunct al Guvernului! În 2017 acuza multinaționalele că au scos oamenii la protestele anticorupție, acum este promovat de regimul Iohannis-PSD

În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

* „Putin va fi judecat ca Miloșevici sau executat ca Ceaușescu”. O spune un rus, nu un ucrainean

* Ce înseamnă „lumea rusă”, noua doctrină de politică externă a Rusiei? Armand Goșu: „Conform definiției lor, și o țară din Africa sau un cartier din New York pot fi lumea rusă”

Un senator putinist și-a persecutat fiica de 25 de ani pentru că s-a opus invaziei din Ucraina. Fata a fugit din Rusia în Georgia

„A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

2 COMENTARII

 1. Uitati-va la ei ce mecle au de tarani de la coada vacii. Cu astia si-a propus Putler sa denazifice Ucraina si sa dea o lovitura lumii civilizate. Niste imputiti, ghiolbani, puturosi. Furau gaini, masini de spalat, televizoare. Astia sunt rusii. Datorita politicii lui Macron si Merkel, Putler si-a luat nasul la purtare. Avea in buzunar Austria si Ungaria pe post de cal troian. Era timpul ca UE sa nu mai depinda de Rusia, stat terorist, agresor, care nu respecta tratate internationale, ameninta cu aruncarea in aer a centralei nucleare de la Zaporojie. Au omorat si denazificat atatia oameni nevinovati. Lumea libera ar fi tampita sa mai stea la mana acestui interlop.

  • Cei care furau nu erau rușii, ci ucigașii acestora. Cum era să ducă rușii pe tanc frigidere până în Rusia la mii de kilometri? Nu știți că jefuitorii naziști asta au făcut și din 2014 încoace?
   Nu știți că le aruncau pe geam televizoarele la care urmăreau posturi rusești?
   Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva…!!!
   Mai gândiți și voi sau doar exprimați aceleași idioțenii care vă vin de la Spălătoria de creiere universală?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here