„Tremură «băieții deștepți» care tot încearcă să ne deconecteze de Occident! A intrat groaza în ei”

4
7314
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fiul cel mare al actorului Ion Caramitru, anunță pe Facebook că  vin vremuri grele pentru „mafia roșie” formată în România sub influența toxică a fostei URSS.

Andrei Caramitru se referă la ”băieți deștepți” care au făcut bani grei în domeniul Energiei, dar și în multe alte sectoare în care banii statului se intersectează cu interesele private.

Analistul politico-financiar își bazează concluziile pe ofensiva anticorupție declanșată recent în Bulgaria.

Avertismentul lui Andrei Caramitru

”Să știți că băieții deștepti de la noi, ăia care tot încearcă să ne arunce în aer, să ne deconecteze de Occident, ca ei să poată fura liniștiti, tremură cum nu au mai tremurat de mult. A intrat groaza in ei.

Semnalul vine din Bulgaria. Unde SUA a intrat brutal să curețe orice influență de la Kremlin și să elimine rețelele care au capturat statul. Foarte brutal. A pus în blacklist / pe lista de sancțiuni 3 «oameni de afaceri» (marii combinatori de acolo) și 64 de companii. Asta înseamnă că sunt terminați – nu mai pot face afaceri cu nicio bancă, cu nicio firmă, cu nimeni. Zero. Pot doar fugi, dar tot degeaba.

Credeți că la noi nu se va întâmpla? Ba da. Oho, și încă cum! Tic-toc, tic-toc.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Judecătorul Danileț cere demisia a 7 din cei 9 membri ai CCR: „Aruncă România afară din Uniunea Europeană”!

* Clotilde Armand, atacată în trafic! „Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

4 COMENTARII

  1. Era și timpul ca băieții deștepți să-i elimine pe „băieții deștepți”. Hai la pușcărie cu toată gașca de bandiți bolșevici PCR-PSD care a jefuit România !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here