Tragicomic: rusofilul Capsali se roagă la Sfântul Mina pentru ca Trump să învingă diavolul și Oculta Mondială!

0
1387
Iulian Capsali

Rezultatul alegerilor din Statele Unite s-ar părea că-i preocupă pe rusofilii din toată lumea. Iulian Capsali, una dintre vedetele mișcării anti-occidentale și pro-ruse din România, care își îmbracă mesajele filoruse în straie conservatoare (luptă împotriva vaccinurilor, spune că susține Biserica și, bineînțeles, este mare patriot), a anunțat joi că se roagă intens pentru victoria lui Trump.

Iulian Capsali îi cheamă pe “frați” la “trezvie” (arhaism de origine slavă/rusă care se mai întâlnește doar în predicile preoților și care înseamnă stare de limpezime, de vioiciune, de agerime sau de curățenie sufletească, neprihănire, cumpătare). El anunță că în SUA se poartă un război nevăzut între Trump și “dușmanul neamului omenesc, diavolul”. Apocaliptic, Capsali proclamă că vin peste noi “dictatura biometrică și medicală”, călare pe “falsa pandemie Covid”, cu scopul de a arunca “umanitatea în groapa tiraniei”.

Bineînțeles, mesajul se încheie cu un apel la Dumnezeu.

Iată mesajul tragicomic al lui Capsali, care-l cheamă pe Sfântul Mare Mucenic Mina (a cărui sărbătoare a fost joi) să lupte alături de Trump împotriva Ocultei Mondială și a diavolului. Am păstrat exact mesajul lui Capsali, așa cum a fost scris:

„TREZVIE, FRAȚILOR!

.

În SUA se poartă un război de care depinde soarta lumii pentru câțiva ani. M-am rugat la moaștele Sf. Mare Mc. Mina și pentru luptătorii ce apără LIBERTATEA, ca să izbândească.

Nu-i lăsați din rugăciunile voastre; NU ESTE DOAR O LUPTĂ POLITICĂ, ESTE UN RĂZBOI NEVĂZUT!

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano are dreptate când îi transmite lui Trump: «Adversarul tău este și adversarul nostru: este dușmanul neamului omenesc» – evident, diavolul.

Suntem la un pas de Marea Resetare, dictatura biomemetrică și medicală mondială, care se folosește de falsa pandemie Covid ca să arunce umanitatea în groapa tiraniei – sunt de acord cu ierarhul italian (marginalizat de Papa neomarxist) în totalitate.

Nu avem armă mai bună decât să ne rugăm Proniei ca să ne mai păsuiască o vreme!

Doamne, ai milă de acest neam păcătos!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here