Terasa Obor, a liderilor galeriei Dinamo, dă mici cu muștar gratis pentru cei care se vaccinează la centrul mobil de acolo. “Hepatită” și Elias, alături de primar

1
2063
În stânga: actualul primar Radu Mihaiu, inaugurând vineri dimineața, la terasa din Obor, acțiunea "mici și vaccin". În dreapta, două fotografii din toamna lui 2019: sus, galeria dinamovistă în fața terasei Obor, jos - fostul viceprimar D.C. Popescu și fostul internațional dinamovist Florin Prunea, la o acțiune în care echipa Dinamo a venit la terasă, unde s-a delectat cu micii locului.

O acțiune în premieră pentru România a demarat vineri dimineață, la terasa de la Piața Bucur Obor, unde persoanele care se vaccinează împotriva Covid la centrul mobil deschis acolo vor primi o porție de mici cu muștar și apă plată gratis. Despre terasa “echipată” în roș-alb, unde se ascultă muzică lăutărească de calitate și se poate sta la mese de lemn înconjurate în stil vintage, cu stuf, se știe că ar fi a liderului galeriei de la Dinamo, Elias Bucurică.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a inaugurat vineri centrul mobil de vaccinare deschis la Obor. Micii cu muștar oferiți celor care se vaccinează acolo sunt contribuția voluntară a proprietarilor Terasei Obor, a spus edilul.

Primarul Radu Mihaiu a trecut pe la terasa dinamoviștilor de la Obor, care dă mici, muștar și apă plată gratis pentru cei care se vaccinează acolo

Întorsătura de situație este interesantă. Astă-toamnă, în campania electorală, Radu Mihaiu relata că a fost hărțuit de ultrași – care pe atunci erau cu Dan Cristian Popescu, contracandidatul său din partea PSD – când a venit la Obor, într-o acțiune electorală. Între timp, părțile au dat-o la pace și acum primarul USR-PLUS e prieten cu ultrașii care, de-a lungul timpului, au făcut campanie pentru USL, pentru fostul primar Onțanu și, până astă-toamnă, pentru Dan Cristian Popescu.

La “Caravana de la Obor”, în noul centru de vaccinare mobil, sunt disponibile doze Johnson&Johnson și Pfizer. Vaccinarea se face fără programare. Centrul e deschis vineri, sâmbătă (orele 8.00-20.00) și duminică (8.00-18.00).

Fostul viceprimar Dan Cristian Popescu (PSD) în toamna lui 2019, la terasa Obor, alături de Florin Prunea, fostul portar dinamovist care a deținut și funcții de conducere la clubul de fotbal. FOTO: FC Dinamo

Radu Mihaiu spune că ideea de a organiza acest centru la Obor i-a venit de la un articol publicat pe Times New Roman, site de umor, cu titlul „Așa da! Guvernul lansează în toată țara campania Mici bere și Pfizere“.

Între timp, ca de obicei, viața a bătut filmul, pentru că terasa cu mici de la Obor e administrată, în acte, de un membru al galeriei dinamoviste, pe nume Adrian Rebenciuc, cunoscut între ultrași și sub porecla “Hepatită”. Despre “Hepatită” se știe că ar fi finul lui Elias Bucurică.

Galeria și jucătorii echipei Dinamo în toamna lui 2019, în fața terasei de la Obor. FOTO: FC Dinamo

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Clotilde Armand, atacată în trafic! „Un bărbat agresiv a lovit cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Judecătorul Danileț cere demisia a 7 din cei 9 membri ai CCR: „Aruncă România afară din Uniunea Europeană”!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

1 COMENTARIU

  1. MĂCAR AȘA să mai convingem dintre „romulani” să se vaccineze: cuuu… STRĂMOȘEȘTII (Sic!) mititei-la-grătar (șiiii… „CU MUȘTAR, CU MUȘTAR!”, dacă mai țineți minte bancu’ de pe vremea lu’ Ceaușescu!), daaaaaaaa?!!!!!

    Dacă-i omenea și cu câte-o bere „mocca”, se vaccinau oamenii și deee… boli-tropicale („vaccinurile-de-Sud”, cum le numeam noi, pe vremea când navigam)!

    Ce să faci…, dacă „zăhărelu” cu cărți și bilete-la-muzeu gratuite nu a prea prins la noi…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here