marți, mai 28, 2024
AcasăNewsClotilde Armand: "Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest NU EXISTĂ! A...

Clotilde Armand: „Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest NU EXISTĂ! A fost anulat de două instanțe, în 2008 și 2011”

-

Clotilde Armand, primărița războinică a Sectorului 1, lansează o torpilă nimicitoare în bătălia cu firma de salubritate Romprest: între cele două părți nici măcar nu există un contract legal! Înțelegerea semnată în 2008 a încălcat flagrant două decizii ale justiției, iar plățile făcute de foștii primari Andrei Chiliman și Daniel Tudorache au fost abuzive și ilegale.

„Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest Service S.A. NU EXISTĂ! Două sentințe judecătorești definitive și irevocabile au constatat că acest contract a fost încheiat fraudulos și l-au ANULAT, în 2008 și 2011”, a scris primărița USR-PLUS a Sectorului 1.

Acuzațiile făcute de Clotilde Armand

„Astăzi am aflat ceva incredibil: Contractul dintre Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest Service S.A. NU EXISTĂ! Da, ați citit bine. Înțeleg că domnul premier s-a poziționat public cerând ambelor părți (primărie și companie) să respecte înțelegerile contractuale (reguli făcute în 2008 de PNL). Dar ce ne facem, d-le premier, dacă nu există contract?! Nu credeți așa ceva, nu? Haideți să vă explic ceva de neînchipuit.

Două sentințe judecătorești definitive și irevocabile au constatat că acest contract a fost încheiat fraudulos și l-au ANULAT.

- Advertisement -

Exact în ziua în care fostul primar Andrei Chiliman semna contractul, 30 iunie 2008, Curtea de Apel București anula definitiv și irevocabil întreaga procedură de achiziție, deoarece încălca directivele comunitare și jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene în cazul contractelor de concesiuni de servicii. În plus, contravenea flagrant Legii 273/2006 privind finanțele publice locale.

Curtea de Apel Brașov a dat, pe 22 martie 2011, cea de-a doua decizie definitivă și irevocabilă: dispune anularea anunțului de participare nr. 40433/ 08.12.2007 publicat în SEAP de către Primăria Sectorului 1 București, a documentației de atribuire și a procedurii de atribuire prin licitație deschisă a contractului «Prestări servicii – activități ale salubrizare pe raza administrativă a Sectorului 1», cod CPV 90121000-1 și 90210000- 2. A fost confirmată, încă o dată, încheierea fără nicio bază legală a contractului de salubrizare de la nivelul Sectorului 1.

Astfel, contractul Romprest a fost semnat în disprețul Justiției, cu aprobarea PSD și PNL. Și cu o tăcere din partea partidelor politice de peste 10 ani. Nimeni nu a scos o vorbă despre asta.

- Advertisement -

Rămân acum întrebările mele: cine ne dă banii înapoi pentru cei 12 ani în care am plătit cel mai scump serviciu de salubrizare din România și câți funcționari publici, primari și viceprimari trebuie să răspundă în fața Justiției? Vom afla. Am demarat acțiunea în instanță pentru că acest contract este nul din toate punctele de vedere. Case closed Romprest. Vrem banii înapoi și să plecați mai repede.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Totul despre consilierul PSD care a scris că, „în Franța”, Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”! Beizadea de primar incompatibil și condamnat penal

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Averea de nabab a primarului reținut pentru violarea unei fetițe de 12 ani

* Judecătorul Danileț cere demisia a 7 din cei 9 membri ai CCR: „Aruncă România afară din Uniunea Europeană”!

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* TVR nu-i va prelungi contractul lui „Sărmăluță”. Acesta amenință cu tribunalul: „Vă promit că o să ne distrăm!”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

- Advertisement -

7 COMENTARII

  • Păiii…, A ARĂTAT documentele, deja!

   Căutați pe „site”-ul Primăriei Sector-1!!!

   Laaa… CARE televiziuni să se ducă Clotilde Armand???!
   La alea careee… o înjură-VÂRTUOS pe franțuzoaică, de-dis-de-dimineața-până-noaptea-târziu, fără să o întrebe și pe ea vreodată ceva????!!!
   Șiii… nu este vorba doar despre televiziunile P.S.D.-ului, daaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -