ÎPS-ule, pentru șpaga aia de 5.000 de euro, tot femeia „păcătoasă” e de vină?! Atât vă duce Prea Sfântul „Dovleac” (PSD)?!

1
3451
Înalt Prea Păcătosul Teodosie

Până în 2007, credincioșii vă „știau” un înalt cleric ortodox, membru în Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, întâistătător al Arhiepiscopiei Tomisului. Înalt Prea Sfințit (ÎPS). Dar erați, de fapt, Înalt Turnător la Secu (ÎTS). Ați acționat sub numele conspirativ „Mache”. Mache Porcu, după numele de băiat.

Până în 2009, credincioșii, vă „știau” Înalt Prea Sfințit (ÎPS), mesagerul lui Dumnezeu pe pământ. Dumneavoastră erați, de fapt, un Înalt Prea Șpăgar (ÎPȘ), mesagerul diavolului pe pământ.

Nici n-au trecut bine Sărbătorile Pascale, că ați și comis păcate pe bandă rulantă, ponegrind femeile. Altceva mai bun n-aveați de făcut în această perioadă de grea încercare pentru români și pentru întreaga umanitate, decât să vă legați de ființele fără de care n-ar fi existat viață pe pământ?

În loc să vă petreceți zilele în rugăciune totală, că doar sunteți Arhiepiscop, ați ales varianta atacurilor josnice, la un post de radio, ca un politician de cea mai joasă speță din PSD și AUR, partidele dumneavoastră preferate.

ÎPS Teodosie, pentru șpaga aia de 5.000 de euro pe care ați cerut-o, în 2009, de la un reporter sub acoperire, „dornic” să devină student la Teologie, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru „meseria” de „turnător” la Secu, pe care ați ales-o în 1987, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru afacerile penale cu fonduri europene, pentru care DNA a cerut, în 2019, condamnarea dumneavoastră la închisoare cu executare, dar și achitarea prejudiciului de 1,3 milioane de lei, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru urmărirea penală din 2018, dintr-un dosar ce viza infracțiuni de mărturie mincinoasă și abuz în serviciu în formă continuată, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru calitatea aia de „savant” al fantomaticei Academii a Oamenilor de Știință, din care ați făcut parte și de unde ați încasat bani publici fără vreun merit, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru toate legile pe care le-ați încălcat în timpul pandemiei, când, printre altele, i-ați împărtășit pe credincioși cu aceeași linguriță, tot femeia „păcătoasă” e de vină?

ÎPS Teodosie, pentru că nu plătiți taxe și impozite către stat, ca toți muritorii, tot femeia „păcătoasă” e de vină? Da, ea le achită pentru orice leu câștigat!

Vă mai amintiți ce l-ați întrebat pe acel jurnalist sub acoperire care voia să ajungă student în anul I fără să dea examen? I-ați zis așa: „Ești bogat?”. Iar el v-a răspuns: „Nu foarte! Acum, criza asta a lovit pe toată lumea. Spiritual!”.

ÎPS Teodosie, lăsați-i pe alții să vorbească despre „păcatul originar”! Dumneavoastră v-ați vândut sufletul pentru câteva sute de euro luați din acea șpagă de 5.000 de euro, ca Iuda pentru câțiva arginți. Asta-i bogăția dumneavoastră spirituală din spatele camerelor de filmat.

Și aveți tupeul să le judecați pe toate femeile din lume pe motiv de „mărul Evei”?! Atât vă duce Prea Sfântul „Dolveac” (PSD)?!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o lovitură aplicată de ministrul Drulă baronului Rădoi: cotizațiile nu mai pot fi reținute direct din salariile sindicaliștilor! Reacție violentă a „mafiei de la metrou”

* ÎPS Teodosie: „Femeia a început păcatul! Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri! Are condiţia slăbiciunilor sale“

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

1 COMENTARIU

  1. Acuuu’…, mai-nouuu…, pe acest DERBEDEU de Macedon-Porcu-Teodosie-„Mache”-Snagoveanul-„Șpagoveanul” NU-l mai caracterizează DOAR imbecilitatea-și-secăturismul din al-său… „Prea-Sfânt”-Dovleac (P.S.D.) de pe umerii… ÎNSTELAȚI (!), ci și postura de… ARGAT-UMIL-al-RUȘILOR (A.U.R.)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here