Teodorovici, circ la audierea miniștrilor: „Îmi plac curvele, dar nu cele din politică!”

12
1025
Orlando Teodorovici, PSD
Eugen Orlando Teodorovici
Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe al PSD și senator al acestui partid, s-a dat în spectacol la audierea lui Florin Cîțu, ministrul de Finanțe propus de PNL.

Deși Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat ieri că PSD nu va transforma audierile miniștrilor liberali în circ, Teodorovici nu a ținut seama de indicațiile conducerii partidului.

Acesta are un meci mai vechi cu Florin Cîțu, cel propus de PNL să-i ia locul. Cîțu a fost un critic care a oferit opiniei publice argumentele necesare care arată că Teodorovici a pus în pericol stabilitatea economică a României prin împrumuturi repetate și prin accentul pus în economie pe consum și nu pe producție.

Cîțu nu a primit votul Comisiei de Buget-Finanțe din Parlamentul României, obținând 19 voturi pentru și 19 împotrivă. Trebuie precizat că votul din comisie este unul consultativ.

La audierea lui Cîțu, la un moment dat Teodorovici a strigat în plen: “îmi plac curvele, dar nu cele din politică”.

Într-o controversă cu deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu, Teodorovici are din nou o ieșire golănească: “Mamă, mânca-ţi-aş gura… de la USR, frate! Ia-ţi-l pe Barna şi duceţi-vă unde se duce el, da’ grămadă, dar luaţi-o pe rând. Chiftelele vi le fac eu…”.

La ieșirea din sală, în fața jurnaliștilor, Orlando Teodorovici nu și-a recunoscut replicile nepotrivite, dar este ceva obișnuit pentru el.

După moțiunea de cenzură, acesta a jignit o jurnalistă de la B1 TV, spunându-i: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii?”

După ce scandalul a luat amploare, acesta și-a cerut scuze, dar n-a fost deloc convingător în opinia mai multor persoane.

E demn de remarcat că Teodorovici s-a pregătit pentru circul făcut azi în parlament. Cu o seară în urmă a publicat pe Facebook o postare lungă în care ironizează programul de guvernare al PNL, spunând că e plagiat după cel al PSD, dar fără a aduce nicio dovadă.

“Dacă la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, nici de la liberali să nu te aștepți la prea multă profunzime.

De câteva zile bune dibacii liberali ai finanțelor îşi tot anunţă ‘fanii’ că urmează ‘lucruri fantastice pentru România’. Văd programul de guvernare publicat joi, 24 octombrie, în lumina acestui anunț. Și nu știu dacă să râd eu sau dacă liberalii ne iau pe noi toți în râs. Nu știu nici dacă PNL a făcut schimb de lecturi SF cu Dan Barna. Dar iată cum arată, pe scurt, secțiunea dedicată finanțelor, cu acele lucruri ‘fantastice’ amintite ca un ‘teaser’ de film cu buget redus în care joacă actori de categorie B. În afară de câteva măsuri copy-paste preluate din guvernarea noastră, găsim multe vorbe goale, multe obsesii neo-liberale în care nu mai cred nici cei care le-au promovat în Vest, multe platitudini şi ambiguităţi menite a ascunde adevăratele intenţii: revenirea la austeritate, la o paradigmă rigidă şi contabilicească, la un model economic care să condamne România”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Citind întreaga postare realizezi că aceasta e plină de banalități și considerații generale, Teodorovici nejustificând în niciun fel polarizarea extremă pe care a creat-o în România între salariile bugetarilor și ale angajaților din mediul privat, lipsa investițiilor publice și îndatorarea extremă a României.

Florin Cîțu, după ieșirea de la audieri le-a mulțumit celor care l-au susținut, anunțându-i că mai e puțin până când începe construcția “României Liberale”. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

12 COMENTARII

 1. Orlando parcă e artistul Ombladon. Mereu vmcu cocaina în nas. Părul argintiu nu îl face mai viteaz. Mănâncă și rahat.

  Economia produce cât are interes să producă. Problema PSD au fost încasările de taxe la buget care, în Pergamentul PSD, sunt de numai 26%/an, procent japonez. PSD și PASOK Atena vor falimentul Regatului România. Olanda se opune. Voi păstra clauza de aur MCV 7. Eu celebru.

  Eu îmi aduc firme americane și germane prin Olanda. Produc mărfuri pentru a nu mai importa de pretutindeni.

  • INVALIDAREA LUI CATU TREBUIE ANULATA deoarece acolo nu a fost o sedinta, ci o rafuiala a unor huligani impotriva unui om corect.
   Ca cetatean, pretind parlamentului sa lucreze corect si serios!

   • NU ESTE NEVOIE (de nicio ANULARE) !!!

    DE FAPT, domnul Florin Cîțu… NU a fost… „INvalidat”/RESPINS, caci „scorul” a fost… EGAL (19-19 !), ci doar… NU a fost „validat”/ADMIS: este ooo… NUANTA IMPORTANTA !

    Oricum…, NU-l afecteaza (!), votul comisiilor-reunite… NU (!) este DECISIV, iar Ludovic Orban va veni cu… TOT Guvernul (INCLUSIV cu… Florin Cîțu, la ministerul Finantelor !) in PLENUL Parlamentului (luni) !!!!!!!!!!

 2. Daca vom compara C.V.-ul lui Orlando cu cel al Domnului FLORIN CÎȚU vom vedea ca:

  1. DISCOTECARUL a terminat facultatea ABIA la… 27 de ani (!) si a luat un ” masterat” ABIA in… 2006 (!), lucrand apoi, toata viata, doar ca BUGETAR si numai in… ministere (sediile centrale) !

  2. Domnul FLORIN CÎȚU, in schimb, a studiat… (SI !) in S.U.A. (!) si a lucrat la Banca-Centrala din… Noua-Zeelandă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here