Cioloş, reacţie dură după atacul la Kovesi: „E acţiunea PSD-ALDE. Nu vor ca ea să ajungă procuror-şef al UE. Românii nu vor accepta să le fie furată iar ţara”

3
4250
Dacian Ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a reacţionat imediat pe Facebook, în urmă cu câteva minute, după ce oamenii lui Tudorel Toader din Secţia pentru investigarea magistraţilor au încercat o acţiune de punere sub acuzare a fostei şefe a DNA, exact înainte ca ea să dea interviul pentru postul de procuror-şef al UE.

 • Încercarea de intimidare și discreditare a Laurei Codruța Kovesi este o acțiune de compromitere publică specifică actualei puteri. Liderii PSD-ALDE nu doresc ca fosta șefă a DNA să ajungă procuror-șef european și folosesc toată mașinăria de manipulare și de presiune, dar și instituțiile subordonate politic, pentru a stopa chiar și fizic această numire pe ultima sută de metri.
 • Așa au procedat cu toți cei care li se opun și e momentul să înțelegem că situația se va înrăutăți cu cât ne apropiem de campania electorală.
 • Punerea sub acuzare a Laurei Codruța Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiția intereselor acestei rețele clientelare de putere.
 • Au puterea să facă tot ceea ce vor dacă nu ne opunem energic. Nu uitați tot ce au făcut, nu uitați că au blocat DNA și întregul sistem de justiție, nu uitați de 10 august. Nu uitați că au înarmat Jandarmeria cu muniție de război. Vor fi tot mai dezlănțuiți și vor distruge tot ce a mai rămas de distrus în țara asta, vor nimici instituții și persoane, doar ca să credem că niciunul dintre noi nu e mai bun și că tot ce merităm este să trăim în mizeria morală pe care o vând împachetată în sinistra ficțiune numită „program de guvernare“.
 • Este de datoria noastră să reacționăm și să schimbăm România în bine, stând alături de oamenii care încearcă să rămână drepți și curajoși în fața grupului infracțional al lui Dragnea.
 • România nu o să se prăbușească, pentru că românii nu vor accepta să li se fure din nou țara!

CITIŢI ŞI:

CTP despre atacul la Kovesi: „Act de terorism profesional”. Mihaela Miroiu: „O mizerie incredibilă”. Val de reacţii dure împotriva mişcării de blocare a ex-şefei DNA la conducerea Parchetului European

RĂZBUNAREA LUI TUDOREL: Codruța Kovesi, citată ca suspect de Secția specială a Adinei Florea! Ministrul Justiției recurge la armamentul greu pentru a bloca numirea fostei șefe a DNA la conducerea Parchetului European

E clar: PSD şi ALDE întorc spatele Europei şi o sabotează pe Kovesi la şefia Pachetului European

 

3 COMENTARII

 1. Incredibil ce se întâmplă în această seară! L. C. K. Este o personalitate de care le este frică la toți hoții și impostorii acestei țări! Toate aceste acțiuni sunt comportamente de disperare!

 2. Ion Bogdan Lefter ii dadea zor aseara ca nu e chiar atat de rau, ca justitia va rezolva problema, etc…ca uite ca stam la televizor si spunem aceste lucruri, deci el era impotriva panicarii. Eu cred ca nu are dreptate. OK, sa zicem ca inca avem democratie, atunci TOATA LUMEA IN STRADA!!!! CAT SE MAI POATE!!!!

  • De acord,lumea sa iasa in strada. Iar presedintii partidelor de opozitie le vor fi alaturi, in strada (cu aferentul profit electoral)
   Dar alt plan mai au? Mai au ceva in plus decat facem noi, adica ne indignam? Isi propune doar:
   „sa reacționăm și să schimbăm România în bine, stând alături de oamenii care încearcă să rămână drepți și curajoși”
   Nu vad „duritatea” reactiiei d-lui Ciolos, despre care vorbeste autorul. Nu promite decat sa ne STEA alaturi. E ceva dur aici?
   Ce-ar fi sa fim mereu sinceri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here