„Dacă nu scăpăm de ei, o să scape ei de noi! Și nu o să fie blânzi – ne urăsc mai mult decât îi urâm noi pe ei”

5
2686
Andrei Caramitru

Prima reacție a antreprenorului Andrei Caramitru (USR) este de o duritate extremă. Dar și un semnal de alarmă: regimul mafiot PSD-ALDE e în stare să ne extermine!

Fiul cel mare al actorului Ion Caramitru face legătura între trei evenimente care ne arată că ne paște dictatura.

Postarea lui Andrei Caramitru

„Jigodiilor!!!!

Doar într-o singură zi:
– vor să o blocheze cu orice preț pe Kovesi să ia postul la UE; inclusiv cu arest, dacă e nevoie;
– Dorneanu o bagă în beci, fără lumină, pe șefa ICCJ: presiune ca pe vremurile lui Stalin;
– Jandarmeria are buget mărit cu 500% pentru «armament de război» și cu 6.200 de mânuitori de pulane în plus. În an electoral.

5 COMENTARII

  1. Târziu,sau o expresie dulce,tardiv de târziu. Țara a fost acaparată. Ne place bolșevismul,,ciuma roșie. I-au votat peste 3 mil.de captivi roșii cu neuronul pus la uscat in latrină. Nu avem spirit civic- nu am avut niciodată,suntem lași, egoiști. Stăm la căldurică,bârfim,o cafeluță,un par in cap,un butoi de bere,un cuțit in plex,fara lumină…Astea de când ne știm și așa vom fi în veci de veci. Prea puțini pt.progres, mulți prea multi săraci și proști.

    • Ai dreptate, cea mai mare cantitate de energie o investim in vorbe. Vorbe din inima, adevarate, dar vorbe si atat. Ne ambalam, ne indemnam unii pe altii si…atat, lucrurile ramn cum erau.
      Totusi, uniii conduc partide, ei ce fac?
      Ce atitudine a luat presedintele?

  2. Pai, tocmai au in proiect un canal Dunăre -București si va fi nevoie de mana de lucru gratuită ! Oricum, se pregătesc .Doar nu au golit degeaba pușcăriile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here