Tâlharii pandemiei. Un asistent medical de la Spitalul Floreasca a furat 2.000 de măşti şi dezinfectanţi. A ajuns în arest

1
1316

Un asistent medical de la Spitalul Floreasca este acuzat că a furat din depozitul spitalului 2.000 de măşti şi cantități importante de dezinfectanţi. El a vândut echipamentele medicale altor persoane.

Polițiștii din București au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar de furt. Bărbatul a fost prins în județul Teleorman.

În același timp, polițiștii au făcut două percheziții: una la locuința bărbatului și alta la locul său de muncă, în vestiar.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 29.03.2020, în afara orelor de program, s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns în depozitul și ulterior în magazia unității sanitare unde are locul de muncă, de unde ar fi sustras 2.000 de măști și recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice”, arată Poliția Capitalei.

Polițiștii au mai găsit 550 de măști de protecție.

Bărbatul a fost reținut vineri pentru pe o perioadă de 24 ore, iar sâmbătă a fost trimis în arest preventiv 30 de zile.

Bărbatul este asistent la Spitalul Floreasca. Ca să „dea lovitura”, individul s-a dus la Spitalul într-o zi de duminică (29 martie), crezând că – fiind mai puțin lume – nu va fi observat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

1 COMENTARIU

 1. Odata cu aceste evenimente triste, pe Net, au luat amploare si tot felul „oferte” din partea unor „firme serioase”, escroci in toata regula ce trimit nenumarate Spam-uri Scam. Cu ce ? Facind reclama la: masti de protectie, dezinfectanti etc. la tot felul de produse, mai mult sau mai putin inchipuite.
  In fine, aceste „firme”, nu exista in Registrul Comertului, ANAF si/sau alte institutii abilitate, multe dintre acestea avind si al 2-lea scop, anume cel de furt de identitate. De asemenea, au fost raportate si spre: CERT.ro , trusted.ro (https://www.trusted.ro/blog/2019/09/26/laparis-vip-fake-frauda-fals-inselatorie/) …dar nu s-a luat nici o masura in privintra acestor borfasi. Nici una !
  Ce sa inteleg, ca zurda in continuare, facindu-si mendrele (trimitind mail-uri intr-o veselie) si incercind sa pacaleasca cit mai multe persoane.
  Daca se poate, luati legatura cu cineva avizat, sa faca ceva impotriva acestor escroci, impostori.
  Adrese „de firma”:
  https://mascaset.com/ (site cu nume fals, ce reprezinta furt de identitate: anume, se erijindu-se in numele altei firme)
  http://produsemedicale.com/ (idem)
  http://consumabilesanitare.com/ (idem 1)
  – produsemedicale.com (idem 2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here