Tactica josnică la care au recurs invadatorii ruși în timpul inspecției făcute de experții internaționali la centrala nucleară Zaporojie

0
2975
Figuranții rușilor față-n față cu șeful AIEA

Pe lângă faptul că omoară zilnic oameni nevinovați în Ucraina fără a avea vreo urmă de remușcare, invadatorii ruși mint de îngheață apele. Ei au recurs la o strategie mizerabilă în timpul inspecției făcute de experții internaționali la centrala nucleară Zaporojie, situată în apropierea orașului Energodar.

Ocupanții ruși au ales niște „localnici” pe sprânceană, le-au dat fotografii cu bombardamentele efectuate chiar de ei în Energodar, apoi i-au pus să se ducă în grup spre șeful delegației, argentinianul Rafael Grossi, directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA), pentru a-i arăta ce dezastru a produs armata ucraineană!

Informația a fost scoasă la iveală de către președintele întreprinderii de stat NAEK Energoatom, Petr Kotin, într-un interviu acordat la începutul acestei luni site-ului postului de radio Novosti Vremia din Kiev. Oficialul ucrainean a explicat cum au stat lucrurile la întâlnirea invadatorilor cu membrii comisiei, după ce i s-au solicitat câteva răspunsuri cu privire la sondajul realizat în rândul muncitorilor stației.

Petr Kotin: „Știm că au selectat un grup special de locuitori din Energodar, cărora le-au distribuit fotografii cu bombardamentele. Ei (rușii – n. red.) au lovit foarte intens în ultima zi orașul Energodar. Și apoi le-au înmânat pozele acelor locuitori. Aceștia s-au apropiat cu ele de Grossi sau mai degrabă el a fost condus spre mulțimea de oameni. Și atunci toți i-au arătat pe rând că «aceasta este locuința mea, vedeți, acestea sunt rezultatele bombardamentelor forțelor armate ale Ucrainei din orașul Energodar». Adică, rasiștii au încercat să creeze o imagine că nu ei fac provocări, bombardând orașul și centrala, și să învinovățească pentru acest lucru Forțele Armate ale Ucrainei”.

Potrivit reprezentanților prezenți la întrunire, Grossi n-ar fi reacționat în niciun fel la acele provocări josnice organizate de cotropitori. Acei figuranți n-aveau practic nicio legătură cu adevărații locuitori ai Energodarului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regina Elisabeta a II-a a murit, trăiască Regele Charles al III-lea! Noul suveran este un mare prieten al României

* Antena 3, România TV și Realitatea Plus primesc 2 milioane de lei din bani publici pentru a-i face lui Daniel Băluță (PSD), primarul Sectorului 4, „imagine instituțională pozitivă”, cu materiale „optimiste”

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* „Este absolut revoltător că directoarea liceului «Lazăr» propune ca model elevilor un golan de cea mai joasă speță, incult și scandalagiu, pe George Simion”

* Turcescu are și susținători. Grobianul Dan Tănasă, deputat AUR: „Absolut superb! Bravo, Robert!”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* VIDEO. Polițiști și interlopi terorizează Giarmata de doi ani cu chefuri nocturne în care muzica bubuie în tot cartierul. Sutele de reclamații rămân nesoluționate

* „Europa riscă o nouă Ucraina” în Marea Egee, avertizează Grecia, care cere NATO, ONU și UE să oprească Turcia înainte să declanșeze o invazie a insulelor grecești

* Rugămintea Simonei Halep și gluma bizară a lui Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la notariat

* Și Conference League e prea dificilă pentru fotbalul românesc! Ballkani – CFR Cluj 1-1, West Ham United – FCSB 3-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here