„Sunt ultimele zbateri ale unui PSD-ist de tip Dragnea, pe care-l va urma în curând”. Ciucu despre Mutu și mizeriile acestuia din Sectorul 6

0
1603
Ciprian Ciucu (PNL, susținut de USR) - Gabriel Mutu (PSD)

Candidatul PNL + USR la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, descrie piedicile mizerabile pe care primarul PSD-ist al Sectorului, Gabriel Mutu, încearcă să i le pună. Mutu recurge la mijloace murdare, ilegale și de-a dreptul penale.

În ciuda manevrelor lui Mutu, cel care visează să obțină un al doilea mandat de primar, Ciucu e convins că PSD-istul își trăiește ultimele săptămâni la primărie.

Mesajul lui Ciprian Ciucu

„Campania murdară a lui Mutu/PSD din Sectorul 6”

„În Sectorul 6, lupta cu PSD-istul Mutu, omul lui Dragnea, este totală! Primarul PSD joacă murdar, cum era de așteptat. Să vă zic ce face…

În primul rând, a pus presiune pe firmele de panotaj outdoor din Sectorul 6 ca să nu-mi dea spațiu de publicitate. Pe unele le controlează prin interpuși. De aceea, campania mea outdoor a plecat mai greu, pentru că Mutu și-a folosit influența și puterea abuziv, firmele au fost amenințate că-și vor pierde panourile dacă-mi vor da mie spațiu publicitar.

Apoi a inventat un candidat-iepure, un dezertor din 2016, vopsit în independent, sperând că va rupe voturi de la USR-PLUS și implict de la mine. Iepurele are mai multe panouri în Sectorul 6 decât mine, încă din iunie. I le-a asigurat Mutu. Degeaba, manevra nu va ține.

Mai apoi, ne-a tăiat bannerele montate. Împreună cu Firea/PSD, a ignorat cererile noastre de montat bannere și nu a răspuns în timpul legal. Sunt bannere în mai toate sectoarele, dar Mutu/Firea/PSD au decis, cu de la sine putere, că nu dau autorizații în Sectorul 6.

După ce au trecut 30 de zile, am montat 14 bannere. Deși nu erau montate pe proprietatea aflată în gestiunea Sectorului 6, Mutu a coordonat personal tăierea bannerelor și a trimis poliția locală la Sediul PNL Sector 6, pentru a încerca să ne intimideze. Procedura nu a fost nici măcar legală. Mutu se va alege cu o plângere penală.

Mutu/PSD a împânzit Sectorul cu panourile lui mincinoase. Ceilalți candidați, cei fără șanse reale, nu au avut probleme să-și desfășoare campania outdoor în Sectorul 6, se vede bine că Mutu a înțeles cine îl va învinge în această campanie! #Acum_se_poate!

Astfel de șicane vor continua, dar degeaba. Sunt ultimele zbateri ale unui PSD-ist de tip Dragnea, pe care-l va urma în curând.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here