Excitat de microfonul lui Mircea Badea, Orlando a găsit soluția: vrea să-l suspende pe Iohannis!

3
8959
Tablou cu caricaturi politico-mediatice

Înfrângerea rușinoasă a PSD la alegerile prezidențiale n-a adus un spor de rațiune, ci unul ce demență. Semnalul l-a dat președintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, emoționat – probabil – că-i ia interviu clovnul Antenei 3, Mircea Badea.

Orlando a amenințat, duminică noapte, că PSD va acționa „împotriva oricărui fel de derapaj al unui om politic”. El a sugerat că PSD are în vedere inclusiv varianta suspendării din funcție a lui Klaus Iohannis, proaspăt câștigător – cu un scor uriaș – al alegerilor prezidențiale.

„PSD este singurul partid românesc. Orice fel de derapaj al unui om politic – este obligația noastră morală să fie facută o acțiune în acest sens”, a declarat Teodorovici, întrebat de Mircea Badea dacă va fi luată în calcul eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis.

Teodorovici și Gabriela Firea s-au arătat extrem de deranjați de declarația lui Klaus Iohannis, după anunțarea rezultatelor exit poll, privind crearea unei noi majorități parlamentare.

„Este un pic mai complicat de realizat dezideratul unei noi majorități în Parlament. Totuși, PSD are un număr mare de parlamentari, nu se pune problema ca un număr mare de colegi să dezerteze”, a declarat Firea.

Teodorovici și Firea au anunțat că va urma o „analiză”, în partid, a rezultatului obținut de Viorica Dăncilă.

„Cum e posibil să ai o guvernare bună, să faci legi foarte bune și totuși partidul să piardă din viteză? A fost mai puternic mesajul negativ împotriva partidului”, a fabulat Firea, în contrasens cu adevărul.

„Oamenii spun că am făcut lucruri bune”, a aberat și Teodorovici.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

3 COMENTARII

  1. Pai daca, de exemplu, in februarie guvernul Orban demisioneaza, urmeaza alegeri anticipate si i-au troznit pe psd-ei, nu mai pupa ei locuri in parlament. Asta pentru ca toata lumea o sa vada de saptamana viitoare ca infractorii din parlament vor opri orice actiune pro-reglementare a tarii a guvernului Orban. Tot asa au facut infractorii psd si cu Ciolos, si ala a stat ca prostul fara sa zica nimic, si a urmat ce a urmat!!!

  2. Facebook page Grand Master 2007 is: Guderian Olivian Simion

    La lovitură de stat câștig cu Iohannis cu 85%. Mihai Viteazul Anno Domine 1600

    Viorica Dăncilă… gâtul scurt = maț scurt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.