sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsManagera de la "spitalul groazei": "Era OK, dar s-a întâmplat un necaz....

Managera de la „spitalul groazei”: „Era OK, dar s-a întâmplat un necaz. Mi-e rău. Ce vreți, să mor aici?“

-

Stela Halichidis, managera Spitalului de Boli Infecțioase Constanța unde vineri au murit arși sau intoxicați cu fum 7 oameni în secția ATI din cauza unui incendiu, a dat asigurări că „aveam avizele legale“ și că „totul a funcționat, dar s-a întâmplat un necaz“. Supărată că jurnaliștii nu se mulțumeau cu explicațiile despre documentele cu care se acoperise conducerea spitalului, managera Halichidis s-a răstit la aceștia: „Mi-e rău. Ce vreți, să mor aici?“.

Răspunsurile oferite de Stela Halichidis, managerul numit acum 13 ani de Radu Mazăre la conducerea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, au fost unele clasice pentru funcționarii statului român. Halichidis a dat asigurări că e acoperită legal: avea toate avizele, ștampilele și actele necesare, deci totul era OK până când „s-a întâmplat un necaz“ – adică o priză a luat foc și au ars 7 oameni.

Despre defecțiunile pe care un control ISU le depistase anul trecut, Halichidis spune că au fost remediate între timp. Are documente care atestă că „totul funcționa conform legii“.

În final, după ce a repetat de nenumărate ori că are actele care arată că ea n-are nicio vină, managera s-a supărat pe ziariștii prea insistenți și i-a întrebat dacă nu cumva vor să o vadă moartă acolo, în fața camerelor.

- Advertisement -

Declarațiile Stelei Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

„Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (…)

Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (…)

Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă. Mi-e rău, ce vreți, să mor aici?“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Tragedie la un spital din Constanța: 7 din cei 10 pacienți de la Terapie Intensivă au murit într-un incendiu devastator

* „Spitalul morții” din Constanța e condus de 13 ani de directoarea lui Radu Mazăre. Contract de căpușare a spitalului

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Orban: „O criză politică declanșată de Cîțu, probabil cu acordul președintelui”

Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL!

* Deputatul Emanuel Ungureanu agită apele: „Dacă va câștiga Cioloș, e foarte posibilă ruperea USR-PLUS. Suntem mai despărțiți ca niciodată”

Un fost șef al Romsilva aplaudă atacurile mafiei lemnului împotriva jurnaliștilor și activiștilor. Îi compară pe ecologiști cu teroriștii ISIS și cu comisarii sovietici

* Deputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și ne somează să ștergem toate articolele care o vizează. Răspunsul nostru: Pașol na Constituția, Ciorba!

* Demisie la Realitatea Plus. Bogdan Muzgoci: „Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea «Succes!» în propria emisiune”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Punem pariu că averile conducătorilor depășesc patrimoniul instituțiilor statului conduse de ei ?
    Bolșevicii sunt mari patrioti de aia au carat toată țara la ei acasă 😂😂😂
    Acum își freacă mâinile că vin miliardele din Europa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -