sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainDeputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și...

Deputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și ne somează să ștergem toate articolele care o vizează. Răspunsul nostru: Pașol na Constituția, Ciorba!

-

Deputata Laura Vicol-Ciorbă, deputată PSD,  a transmis marți seara o notificare redacției Ziaristii.com, prin care solicită imperativ „să înlăturați cu maximă celeritate toate articolele/postările referitoare la subsemnata și să sistați abordarea subiectelor care privesc viața mea privată”.

Laura Vicol-Ciorbă a fost deranjată de articolul „Fostul iubit al deputatei Laura Vicol (PSD), încarcerat pentru 2 ani și 6 luni. Manelistul Leo de la Strehaia, «doctor» în evaziune fiscală”, publicat în aceeași zi de Ziaristii.com.

Avocata Laura Vicol-Ciorbă face parte din Comisia Juridică a Camerei Deputaților. În trecut, ea a apărat în instanță personaje precum:

 • Nuțu și Sile Cămătaru, renumiți interlopi recidiviști;
 • Daniel Dragomir, fost colonel SRI, în prezent fugar în Italia;
 • Alina Bica, fostă șefă a DIICOT;
 • lideri ai Clanului Sportivilor;
 • Lia Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, fost ministru PSD.

Cu excepția Liei Olguța Vasilescu, toți ceilalți au primit condamnări definitive la închisoare cu executare.

- Advertisement -

Infractorul fugar Daniel Dragomir este și nașul de cununie al soților Vicol-Ciorbă. Și nașul, și fina au fost susținători înflăcărați, în spațiul public, ai maltratării legilor Justiției, în „regimul Dragnea”, cu scopul favorizării infractorilor, inclusiv a celor foarte periculoși.

Notificarea trimisă de avocata Laura Vicol-Ciorbă, deputată PSD, către redacția Ziaristii.com

CĂTRE

REDACȚIA ZIARISTII.COM

- Advertisement -

În atenția administratorilor și responsabililor editoriali

STIMAȚI DOMNI,

Subsemnata VICOL-CIORBĂ LAURA-CĂTĂLINA, cu domiciliul procesual ales pentru comunicare actelor de procedură la Cabinet Individual de Avocat „Laura Vicol”, cu sediul în București, Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1-3, Intrarea 2, Et. 3, Cam. 95, sector 1, vă adresez prezenta

NOTIFICARE

privind lipsa totală a acordului meu în ceea ce privește difuzarea/postarea oricarui material de presă scrisă, de orice natură, ce constituie o atingere gravă a vieții mele private, a reputației și/sau imaginii mele, asa cum este aceasta descrisă de art. 8 CEDO, art. 71 și următoarele din Noul Cod Civil.

Vă informez că în ziua de 29.09.2021 au fost aduse atingeri grave imaginii și reputației mele prin articolul publicat pe site-ul Ziaristii.com intitulat „Fostul iubit al deputatei Laura Vicol (PSD), încarcerat pentru 2 ani și 6 luni. Manelistul Leo de la Strehaia, «doctor» în evaziune fiscală”.

Modul insistent și episodic cu care subiecte din viața mea privată sunt dezbătute într-un mod tendențios de către publicația dumneavoastră creează sistematic un prejudiciu de imagine subsemnatei.

Potrivit dispozițiilor art. 74 lit. f) Cod Civil, constituie atingeri aduse vieții private difuzarea de știri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viața intimă, personală sau de familie fără acordul persoanei în cauză.

În consecință, prezenta notificare nu constituie o formă de manifestare a dreptului la replică, pe care îmi rezerv opțiunea de a-l solicita în termen legal, ci exercițiul dreptului legal de a mă opune expres publicării de materiale ce îmi afectează viața privată, imaginea și reputația.

Pentru aceste motive vă adresez solicitarea ca, de la primirea prezentei, să înlăturați cu maximă celeritate toate articolele/postările referitoare la subsemnata și să sistați abordarea subiectelor care privesc viața mea privată, afirmațiile tendențioase conținute în respectivele articole producând prejudicii imaginii și reputației profesionale, influențând în mod negativ opinia publică.

În eventualitatea în care nu veți da curs prezentei notificări, îmi rezerv dreptul de a mă adresa instanței judecătorești competente pentru a obține repararea tuturor prejudiciilor patrimoniale și nepatrimoniale pe care persoana juridică pe care o reprezentați le-a cauzat prin faptele ilicite constând în publicarea articolelor privind viața privată a subsemnatei.

VICOL-CIORBĂ LAURA CĂTĂLINA

29.09.2021

Răspunsul redacției Ziaristii.com

1. Nu e nimic neadevărat și nimic „tendențios” în articolul invocat de d-na Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina.

2. Nu „înlăturăm” niciun articol de pe site-ul Ziaristii.com, cu excepția situațiilor în care o instanță decide acest lucru.

3. Nu „sistăm” nimic din ceea ce se încadrează în libertatea de expresie, apărată de Constituția României și de legile în vigoare.

4. Considerăm notificarea trimisă de d-na Vicol-Ciorbă Laura-Cătălina ca fiind o tentativă de intimidare a unei redacții și a unor jurnaliști.

5. Constituția României, Art. 30:

      „(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

       (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”

- Advertisement -

12 COMENTARII

 1. Doamna sa nu uite ca este persoana publica, parlamentar. Asa a reusit performanta sa fie subiectul stirilor de toate genurile. Faptul ca s-a iubit cu Leo de la Strehaia este un adevar care nu poate fi negat pentru ca il stie toata lumea. Nu cred ca va exista vreo o instanta in Romania care sa ceara presei sa elimine un articol care informeza corect cetatenii despre un parlamentar. Cine stie, poate data viitoare vor sti cu cine voteaza.

 2. Doamna deputat, dacă are (MULT-PREA… EXTINSA, LA NOI!!!) IMUNITATE-PARLAMENTARĂ își închipuie, probabil, că are și IMUNITATE ÎN FAȚA… PRESEI!!!

  TUPEU DE PARLAMENTAR ROMÂN(ESC), ce maiiiii…!!!

  • Avocat(ă) deee… „Latrina3” și „GuițăTeveu”…, ce să ceri de la ea…???!!!

   Iar ca femeieee… „SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOȚEȘTI…, CA SĂ-ȚI SPUN… CINE EȘTI!”, daaaaaaaaaaaaaa?!!!

   Sauuu…, mai pe înțelesu’ „d(U)oamnei” (Sic!) iubitoare/IUBIȚICĂ deee… MANELIȘTI:

   Ha(o)leooo…,
   Ce dacă s-a iubit cu Leo?!
   Să moară de ciudă dușmanii,
   Că i-a halit lu’ ăla „manii” (money- N.n.)!

 3. Acel articol care a suparat-o pe Vicol trebuie corectat. Mentionati ca s-a iubit fierbinte cu Ion Stelica Mihai cunoscut si ca Leo de la Strehaia. Si ca Leo nu este manelist ci interlop, mai nou si infractor dovedit in instanta. Omul nu a cantat in viata lui poate doar playback. Ajungem sa-i jignit pe Vali Vijelie sau Adi Minune care sunt manelisti. O sa va contacteze si astia cu domiciliile lor procesuale prin Bolintin si Cucuieti.

 4. Altă avocățică-„de-pluton”(-CEL-MULT!) care, ca și Șoșoacă, odată ajunsă deputat se crede nu numai… „STÂLPUL-JUSTIȚIEI”, ci chiar… STÂLPUL-ROMÂNIEI/NAȚIUNII, INTANGIBILĂ chiar și în presă/opinia-publică!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -