SS-Gestapo îl hăituiește pe șeful DNA Constanța. Adina Florea nu-i poate ierta dosarele făcute protejaților ei, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu

1
2102
Adina Florea - Andrei Bodean, adică Mafie versus Lege

Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), supranumită SS-Gestapo, continuă destructurarea DNA. Noua țintă: șeful DNA Constanța, Andrei Bodean. Slugile PSD, Gheorghe Stan și Adina Florea, care conduc SS-Gestapo, își fac „datoria” față de stăpânii lor politici.

Luni, Secția Specială – SS-Gestapo – l-a pus sub învinuire pe șeful DNA Constanța pentru abuz în serviciu și represiune nedreaptă.

În urma dosarelor instrumentate de Andrei Bodean, Nicușor Constantinescu a ajuns la închisoare, iar Radu Mazăre a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în primă instanță.

Aceste lovituri date de Andrei Bodean mafiei PSD din Constanța au deranjat-o cumplit pe Adina Florea, fiica unui consilier județean PSD la Constanța.

Până anul trecut, când a fost adusă de Tudorel Toader la București, Adina Florea a activat ca procuror la Constanța, unde a protejat mafia PSD, ai cărei nași erau Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Andrei Bodean s-a luat la trântă cu mafioții Constanței, iar asta i-a adus furia Adinei Florea. Întrebat de ziariști dacă este o „vânătoare de vrăjitoare” împotriva DNA, Bodean a răspuns prudent: „Nu aș putea să spun așa ceva”.

În august 2018, printre cei șase procurori care și-au depus candidatura la șefia DNA s-au numărat și doi constănțeni: Adina Florea și Andrei Bodean. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a preferat-o, evident, pe Adina Florea. În coteria politico-penală regizată de „ministrul infractorilor”, Andrei Bodean nu a avut nicio șansă.

Președintele Klaus Iohannis a respins-o pe Adina Florea, dar Tudorel Toader s-a răzbunat creând SS-Gestapo și impunând-o pe Adina Florea în conducerea acesteia.

Plângere făcută de un avocat condamnat

Potrivit declarațiilor făcute de Bodean pentru G4Media.ro, cel mai probabil este vorba de un dosar deschis în urma plângerii avocatului Sorin Calaigii, trimis în judecată de șeful DNA Constanța și condamnat atât de Curtea de Apel București, cât și de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), la închisoare cu executare. Avocatul a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență.

Șeful DNA Constanța a declarat, de asemenea, că ÎCCJ a mai judecat o dată speța în care Calaigii îl acuză că ar fi falsificat înregistrări și ar fi instrumentat ilegal probe din dosar. Judecătorii au respins atunci cererea avocatului și au decis că dosarul a fost instrumentat conform legii.

CITIȚI ȘI:

Cifrele dezastrului: deficitul comercial al României a crescut cu 34,7% față de 2018. „Gaură” de 5 miliarde de euro în 4 luni

Urmarea jafului PSD: trenurile se defectează tot mai des. Ore de calvar pentru călători, fără toaletă, apă sau aer condiționat

* Lista horror a celor 5 posibili candidați PSD pentru alegerile prezidențiale, în viziunea lui Codrin Ștefănescu

Ucigașul polițistului din Timiș a fost găsit spânzurat în WC-ul celulei în care stătea singur

VIDEO. Dragnea a simțit că pușcăria e aproape. Lacrimile Rovanei Plumb și privirea admirativă a lui Carmen Avram

Corect! Orban: „Nu putem guverna cu 28 de miniștri și cu peste un milion de angajați în sectorul public!”

CTP: „PSD este un Cernobîl al politicii românești. E radioactiv. Dacă intri acolo, ori mori, ori te transformi într-un mutant monstruos”

Misterul avionului care a aterizat azi-noapte la Chișinău. A venit de la Istanbul și apoi a plecat la Kiev

Cum a ajuns oligarhul Plahotniuc să controleze total Curtea Constituțională din Republica Moldova

Continuă nebunia la Chișinău: țara are două guverne și doi președinți! Curtea Constituțională lucrează 100% pentru Plahotniuc

Cresc şansele Codruței Kovesi la şefia Parchetului European! Candidatul francez pierde teren după ultimele alegeri

Dăncilă a angajat un condamnat definitiv, dar l-a concediat când acesta a spus adevărul despre falimentul României PSD-iste

„Joaca de-a ambasada” a adus României o înfrângere umilitoare la ONU. Dragnea și Dăncilă au înfuriat țările arabe, dar și pe cele europene

PSD, rezervație de idioți. Mihai Fifor: „Klaus Iohannis este marele vinovat pentru eșecul de la ONU”

Bogdan Chirieac, sugativa nesătulă. A luat bani și de la Rovana Plumb. Un anti-european e finanțat să promoveze valorile europene!

DOCUMENT. Meleșcanu a găsit vinovații pentru batjocura de la votul din Diaspora: Iohannis, autocarele și internetul!

Propaganda rusă mizează pe prezidențiabilul Dan Puric – „un suflet cald, român până la ultima celulă, entuziast, expresiv și cuceritor”

Pe sociologul de casă al PSD l-au lăsat nervii: „Să moară cretinii ăștia care mă critică! Dobitocii!”

1 COMENTARIU

  1. ALOO! DERATIZAREA -e nevoie F.F.F. urgentă ,urgentă /ȘOBOLANII nu se ”simt ”-și era de așteptat !..și chiar de scufundă CORABIA? /..nu le pasă (căci singura credință și scop singular este BANUL -axa existenței LOR ,singurul criteriu cei animă și UNEȘTE /periculoși de PUTERNICI ,dacă vor mai fi TOLERAȚI în continuare la cîrma și resursele ȚĂRII -hrăniți din VIAȚA și truda voastră !E ,ok?..meditează și hotărăște ,atunci !) !EI să scape ,restul?..păi nu ei?-populimea amăgită și credulă i-a ALES?Ă? -BIEȚI NAIVI crezători în iluzii și ”minuni ” gen ”Ne dau ”..ca și cum totul stă în voința sau obediența UNORA ce vînd utopii la fraieri și inculți /spre ai amăgii că le vor ”BINELE ”..dar începînd cu EI ,aleșii ,aleșilor -de fapt doar ESCROCI abili și cinici ,fără de DUMNEZEU !
    -IAR situația este FOARTE GRAVĂ /deoarece aceste produse TOXICE au fost și vor mai FI posibile deoarece FIBRA MORALĂ /EDUCAȚIA acestui popor sunt GRAV VICIATE și ALTERATE /rădăcina RĂULUI -nestîrpită eficient va REPRODUCE iarăși asemenea specimene /poate chiar mai DEPRAVAȚI și IRESPONSABILI -ATENȚIE -deci !) le-au dat credit /puterea ?Sunt SEMIZEII ALEȘI ,băi !..fac ce ȘTIU /că nu știu ce FAC ?ETE ,NA !-îi doare la bascheți de populime !..și de tine sclavule
    Show go on !..😜🔜🤔😂🔜-APROPO -băieții(poate totuși vă luați și restul GĂȘTII și vă întoarceți la lopețică și castelele de NISIP /căci cam ăla vă este nivelul =imberbi ,imaturi dar nesănătos de AROGANȚI- căci ne-ați ”FERICIT ” destul /deja URLETUL durerilor noastre și al lacrimilor ce le vărsăm zilnic tind să ne dărîme /dar VOUĂ nu v-a păsat /nu vă pasă și atît de IMBECILI sunteți încît credeți că nu veți RĂSPUNDE ?..NII LA EI ,MĂĂ!-să rămînă cîți am botezat EU !)
    ) ,cred că v-ați cam atins APOGEUL =cam seamănă a ”început de sfîrșit ” !_Doamne ajută ,că v-am suportat nepermis de mult și cu suferințe enorme (și consecințe vor fi pe termen lung /dacă nu știm să ne respectăm valorile ?-ne năpădesc NON-valorile !)..PS…Nu se vor da înapoi /nu vor avea scrupule /nici nu le vor păsa de consecințele sau de urmările faptelor lor =TOTUL vor face /NUMAI să scape în continuare de ADEVĂR și să-și mențină status-qvoul !-de ce ?Simplu -sau afundat prea mult în mocirlă și nu mai au drum de întoarcere ,deci ATENȚIE mare -deja pentru ei /este miza prea mare și ei sunt prea INCAPABILI să înțeleagă că nu au cum cîștiga /deșii se autoiluzionează reciproc !..de aceea devin un pericol TOXIC /ca orice animal ce este încolțit ,și ei asta au fost =ANIMALE tîmpe avide de putere -deșii unii naivi nu au înțeles la timp și acum iată rezultatele !..Vă plac ?…E bine ?..pentru cei din gașca lor +BUGETARII /ce s-au înmulțit ca toate buruienile, exagerat de mult , cînd GOSPODARUL doarme sau nu prea realizează -sau este amețit/mințit manipulat DA !..dar facturile la tot și toate (inclusiv INEPȚIILE și distracția asta inconștientă dea D-ZEU ,va avea un cost teribil de dureros ) este achitat de NOI !-da și ,ȘI mai cumplit de COPII NOȘTRI -da,da -degeaba te faci că nu e așa și te ascunzi în spatele filozofiei contorsionate JUSTIFICATIV de LAȘI /și în folosul cui ?qui prodest?-.SIMPLU -tocmai ptr. (autoproclamații -o altă hibă a democrației /încă nerezolvată eficient )-ALEȘII- POLITRUCII profitori și deveniți ESCROCI ABILI și rafinați în a se LEGALIZA-prin atrofierea sau anihilarea,alterarea principiilor SOCIETĂȚII -justiției /etapa finală a TRIUMFULUI LOR !..Îi lăsăm să TRIUMFE ?..SAU ne trezim la timp /oricum o va face REALITATEA concretului -ce nu cunoaște MILĂ /..din buimăceală ?..ALTFEL?..Ă?..aoleo ,DORELEEE! .(.TU )-dorele ,știi tu care /nu mai FĂ-I NIMIC /că faci numai RELE /ca orice inept activ în DELIRUL fără discernămînt ce vă neliniștește -dar ne ruinează pe noi ca nație !..sau asta MERITĂM ?..TU ? ROMÂNE (OMULE -ce ai o SINGURĂ VIAȚĂ !-realizezi ?) ,ce zici ?..sau ești un prăpădit de ”DOREL ”..nu prea știe ce este cu el ?…Mai medităm și noi un pic ,înainte să votăm ?..Sau?..mare e grădina TA ,Doamne-dar mai dă-ne și nouă un semn de încurajare /că am obosit -sperînd și suferind în lupta asta aproape ”nedreaptă ” cu IRAȚIONALII(sanchii !-sunt doar escroci,farseori abili în a se disimula în” ÎNGERI”-dar miopii nu-i văd și cad pradă ușor ! ) – !..
    OARE?..și e atîta CEAȚĂ ,o-m mai găsi noi drumul către CASĂ ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here