Șoșoacă le-a tras țeapă ieșenilor: a fugit cu candidatura la București! Degeaba: i-a fost respinsă de BEC

0
570
Șoșoacă Urlătoarea

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă își bate joc de alegătorii săi din județul Iași, care au trimis-o în Parlament. În ultimul an, ea s-a lăudat că va candida la Primăria orașului Iași. Brusc, și-a depus candidatura la Primăria Bucureștiului, dar i-a fost respinsă.

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedinta partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei. Motivul: au fost găsite probleme multiple la listele de semnături depuse de Şoşoacă.

Decizia Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti: „Concluzionând, din numărul de 19.344 de susţinători depus de candidat se elimină un număr de 1.462 de susţinători cu privire la care s-au identificat erori, rezultând un număr de 17.882 de susţinători, insuficient pentru a atinge numărul minim de susţinători prevăzut de lege. Respinge candidatura doamnei Diana Iovanovici-Şoşoacă din partea Partidului S.O.S. România pentru funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti”.

Decizia poate fi contestată de Şoşoacă la Tribunalul Bucureşti în termen de 48 de ore de la data afişării, mai precizează documentul Biroului Electoral de circumscripţie al Capitalei.

Delirul Senatoarei Urlătoare

Diana Şoşoacă a reacționat sâmbătă în stilul „țață de la piață”, ca de obicei, dar a recunoscut că nu a anunţat niciodată public că va candida la Primăria București.

Diana Șoșoacă, printr-un comunicat al partidului său, S.O.S. România: „Eu nu am anunţat public că voi candida la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti ca să văd ce face domnul Marcel Ciolacu, dar domnul Marcel Ciolacu nu ştie decât să dea telefoane ca să-şi manifeste hegemonia. Astăzi mi-am depus la Bucureşti candidatura pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti ca să-i încurc pe toţi. Mi-am depus candidatura când am văzut mârşăvia din Bucureşti şi cum vor să fure cu acelaşi Nicuşor Dan, care-şi bate joc de bucureşteni, şi tuturor le convine să iasă Nicuşor Dan, pentru că semnează ca primarul. Mă bucur că Marcel Ciolacu a căzut în plasa mea privind candidatura la Bucureşti. (…) Am depus peste 19.000 de semnături, n-au vrut să-mi dea procesul-verbal pentru semnături, şi acum am auzit din presă că mi-au respins candidatura. (…) Nu se poate spune că au respins candidatura mea, pentru că doar marţi e ultima zi. Poţi spune doar că au respins o mie şi ceva de semnături. În limbajul lor înseamnă că a lipsit adresa de pe unele semnături şi nu era trecut numele meu pe unele formulare. Asta nu înseamnă incorect, ci incomplet. BEM trebuia să anunţe partidul S.O.S. România, nu presa”.

Senatoarea Urlătoare a continuat să delireze la limita grotescului: „Toţi ceilalţi candidaţi sunt speriaţi, pentru că eu iau voturi de la fiecare candidat. (…) Secretarul general al S.O.S. România, Dan Marin Ştefănel, s-a dus la BEM în această seară (sâmbătă – n.r.), iar acolo au pus jandarmii pe el, deşi este reprezentantul partidului şi BEM are obligaţia să îl cheme pentru a comunica inadvertenţele. Vor să amâne decizia pentru a se ajunge în ziua de marţi când nu mai pot să completez dosarul, acesta este un ordin de la Marcel Ciolacu. Avem de-a face cu o dictatură şi cu un sistem dictatorial, care nu vrea să permită unui om onest să participe în alegeri, pentru că toată lumea ştie că nu există înţelegere cu mine când e vorba de corupţie, iar Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este cea mai coruptă instituţie din România”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.